Κάργας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κόντε»

19.09.2021 Αναγνώστηκε 868 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στον Πέδρο Κόντε αφιέρωσε τη νίκη επί του Παναθηναϊκού ο αρχηγός του ΠΑΣ Γιάννινα Γιάννης Κάργας. Όσον αφορά το παιχνίδι ο Κάργας είπε ότι οι συμπαίκτες του έδειξαν πιο πολύ πάθος και συγκέντρωση στο παιχνίδι για αυτό και ήρθε η νίκη.

Κάργας: «Αφιερώνουμε τη νίκη στον Κόντε»

Αναλυτικά:

«Πρώτα από όλα να ευχαριστήσω τον κόσμο που έχει έρθει μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μας βοήθησε και μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Από εκεί και πέρα καλά είπε ο προπονητής, είναι ένας μαραθώνιος το πρωτάθλημα και εμείς τα καταφέραμε και στη δεύτερη στροφή. Όλοι μαζί ένα σώμα, μια ομάδα προσπαθήσαμε. Σε αυτά τα παιχνίδια ποτέ δεν έχεις τίποτα να χάσεις παρά μόνο να κερδίσεις και δείξαμε ότι τα φιλικά πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα μας έκαναν καλό, είδαμε τις αδυναμίες μας, τις βελτιώσαμε και απλά κερδίσαμε ένα ακόμη παιχνίδι. Συνεχίζουμε κοιτάμε το επόμενο που θα είναι ακόμη πιο δύσκολο».

Για το ότι είναι εντυπωσιακό ότι ενώ έχουν κερδίσει τα ματς με ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μιλάει και αυτός ότι ήταν ένα ακόμη παιχνίδι: «Πρώτα από όλα σεβόμαστε και τις δύο ομάδες, είμαι μεγάλες και ιστορικές με τεράστια μπάτζετ αλλά όταν ξεκινάει το παιχνίδι είναι 50-50. Ποιος θα δώσει πιο πολύ πάθος και ψυχή και θα είναι συγκεντρωμένος, ένα δευτερόλεπτο μπορεί να στοιχίσει ένα γκολ. Σήμερα βγάλαμε πάθος και συγκέντρωση που πρέπει να έχεις σε αυτά τα παιχνίδια και αν αφαιρεθείς έστω μια στιγμή και δεχθείς το γκολ μετά θα είναι δύσκολο να πάρεις τις κατάλληλες δυνάμεις και τα ψυχικά αποθέματα για να συνεχίσεις».

Για το ότι ο ΠΑΣ φέτος δεν παίζει ποδόσφαιρο κατοχής αλλά δίνει χώρο στον αντίπαλο: «Δεν θέλω να κρίνω τι ποδόσφαιρο παίζει η κάθε ομάδα αυτό είναι θέμα προπονητή. Τόσο με τον ΠΑΟΚ όσο και με τον Παναθηναϊκό έπρεπε να είμαστε έξυπνοι και να ξέρουμε πώς να διαχειριστούμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Με αυτές τις ομάδες πρέπει πρώτα να κοιτάξεις να είσαι καλά στην άμυνα και από κει και πέρα αν έρθει κάποια φάση, όπως μας ήρθε και στα δύο παιχνίδια γιατί εμείς προσπαθήσαμε να έρθει. Αν μια ομάδα κάθεται πίσω θα κοιτάξουμε και εμείς να παίξουμε, δεν είναι ότι έχουμε μόνο ένα πλάνο».

Για τον τραυματισμό του Κόντε: «Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό για τον Κόντε, είναι ένας πολύ αξιόλογος ποδοσφαιριστής όχι μόνο μέσα στο γήπεδο αλλά και έξω από αυτό. Ελπίζουμε να είναι γρήγορα κοντά μας και αυτή τη νίκη την αφιερώνουμε σε αυτόν»

Σχολιασμος