Μεταξάς: «Είναι απλά δυο νίκες, θα χρειαστούν κι άλλες»

18.09.2021 Αναγνώστηκε 572 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ικανοποιημένος από τη νίκη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό εμφανίστηκε με δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς αλλά για μία ακόμη φορά προσγειωμένος.

Μεταξάς: «Είναι απλά δυο νίκες, θα χρειαστούν κι άλλες»

Ανέφερε πώς θα χαρούν τη νίκη σήμερα στην ομάδα, αλλά έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι σε λίγες μέρες. Υποστήριξε πώς μετά το γκολ που πέτυχε ο ΠΑΣ υπήρξε ένα διάστημα που χάθηκε το πλάνο αλλά είναι κάτι ανθρώπινο.

Αναλυτικά:
«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος. Μπράβο στην ομάδα και τον κόσμο, που μας υποστήριξε, ειδικά στο τέλος πάρα πολύ».
Για τις δυο νίκες σε με ΠΑΟΚ και Παναθηναικό: «Και πάλι είναι δύο νίκες κόντρα σε καλές ομάδες αλλά στο τέλος δεν θα μας φτάσουν δύο νίκες. Ας χαρούμε σήμερα αλλά το επόμενο παιχνίδι έρχεται πολύ γρήγορα με έναν αντίπαλο που κέρδισε και αυτός μία δύσκολη ομάδα χθες».
Για το εάν άλλαξε το πλάνο με την πίεση που δέχθηκε ο ΠΑΣ στην επανάληψη: «Δεν άλλαξε το πλάνο.
Για πρώτη φορά είχαμε κάτι να χάσουμε και νωρίς στο παιχνίδι. Εκεί φοβάσαι λίγο και διώχνεις τη μπάλα μακριά που δεν ήταν αυτό το πλάνο μας, αλλά το κάναμε. Στο 44’ αρχίσαμε να έχουμε κατοχή μπάλας .Προσπαθούσαμε να κουμαντάρουμε και εμείς από τον πάγκο αλλά η πίεση μέσα στο γήπεδο είναι μεγάλη, οι παλμοί να είναι στο 180. Μπράβο στα παιδιά».
Για το τι βαθμό βάζει στην ομάδα με βάση τη διαχείριση του ματς: «Δεν βάζω βαθμούς. Είπα χάσαμε λίγο εκεί τον έλεγχο με το πλάνο, βάλαμε γκολ νωρίς και φοβηθήκαμε μην το χάσουμε. Εκεί ήθελα να έχουμε ψυχραιμία, αλλά είναι πράγματα ανθρώπινα».

Σχολιασμος