Στην κορυφή η Κ 19, πέρασε (1-2) από τον Ιωνικό

18.09.2021 Αναγνώστηκε 819 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το αήττητο σερί της από τις 31 Οκτωβρίου 2020 μέχρι και σήμερα καλά κρατεί για την Κ 19 με τους νεαρούς παίκτες του Χρήστου Αγγέλη να κάνουν εξαιρετική εμφάνιση και να επικρατούν εκτός έδρας του Ιωνικού με 1-2.

Στην κορυφή η Κ 19, πέρασε (1-2) από τον Ιωνικό
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο ΠΑΣ έχει να γνωρίσει την ήττα από την 7η αγωνιστική του περσινού πρωταθλήματος που τότε επικράτησαν εκτός έδρας 1-3 του Ατρόμητου και από τότε μέχρι και σήμερα τρέχουν ένα σερί με συνολικά 6 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Φέτος μετά από τρεις αγωνιστικές και έχοντας παίξει με Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ ο ΠΑΣ μετράει 2 νίκες (ΠΑΟ-Ιωνικό) και μια ισοπαλία εκτός με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και βρίσκεται ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η γιαννιώτικη ομάδα ήταν αυτή που είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε με βάση τις ευκαιρίες να ανοίξει νωρίτερα το σκορ.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία που χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο ήταν τριπλή την ίδια φάση αφού τρεις φορές επάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Ιωνικού έδιωξαν τα σουτ των Κύρκου, Πάνου και Ντόντη.

Το γκολ για τον ΠΑΣ ήταν θέμα χρόνου και έτσι στο 40’ ο Μίνα με πλασέ άνοιξε το σκορ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Τσίρης διπλασίασε τα τέρματα για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός κατάφερε να μειώσει στο 53’ σε 1-2 με τον Μπονέτι με σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Ωστόσο ο ΠΑΣ ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και τις ευκαιρίες για να πετύχει και άλλο γκολ όμως οι επιθετικοί του δεν ήταν εύστοχοι στην τελική προσπάθεια.

Στο 73’ ο Ιωνικός έμεινε με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο Γιαλεδάκης.

Ιωνικός: Νικολάου, Μπίμπα, Λάππας,, Γιαλεδάκης, Αντωνέας, Λόκας, Αλεξανδράκης, Πιέτρης, Γραμμένος, Μπονέτι, Παντελαίος.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βρακάς, Πήλιος, Ρίζος, Γωγουβίτης, Ντόντης, Τσέλιος (46’ Μπέλλος), Κύρκος (75’ Μαχαιράς), Τσίρης, Μίνα (84’ Μόσχος), Πάνος (64’ Λάμα), Ζώνιος (75’ Φερεντίνος).

Σχολιασμος