Πάνοπλος ο ΠΑΣ με Παναθηναϊκό

17.09.2021 Αναγνώστηκε 429 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό (18/9-20:30) παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο «Ζωσιμάδες» με τον Ηρακλή Μεταξά να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Πάνοπλος ο ΠΑΣ με Παναθηναϊκό
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το σημερινό πρόγραμμα ήταν διάρκειας μίας περίπου ώρας και μετά το αρχικό ζέσταμα περιελάμβανε δίτερμα με ασκήσεις κατοχής της μπάλας και αρκετή δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική.

Πριν την έναρξη της προπόνησης ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε μια σύντομη ομιλία στους παίκτες του, ζητώντας τους να δείξουν αύριο με τον Παναθηναϊκό το ίδιο πάθος και την ίδια αγωνιστικότητα που έδειξαν στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά το τέλος της  προπόνησης ο Ηρακλής Μεταξάς ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για τον αυριανό αγώνα.

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Οικονομόπουλος, Πίρσμαν, Κάργας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σιόντης, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Λώλης, Γκαρντάφσκι, Μορέιρα, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μιλιντσεάνου, Περέα και Κόντε.

Εκτός αποστολής και αγώνα έμειναν ο νεαρός τερματοφύλακας Αθανασίου, οι νεαροί Ρίζος, Κύρκος και Μίνα που θα ενσωματώθηκαν στην αποστολή της Κ 19 για το παιχνίδι με τον Ιωνικό στην Αθήνα, ο προερχόμενος από τραυματισμό Καραγιάννης και οι Παναγιώτης και Αλέξης Τριάδης.

Σχολιασμος