Χριστοβασίλης: «Υπέρβαση για Κόντε-Δεν περιμέναμε τη νίκη στην Τούμπα»

13.09.2021 Αναγνώστηκε 1066 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Για τη μεταγραφή του Κόντε, τη νίκη μέσα στην Τούμπα, αλλά και τον στόχο του ΠΑΣ που όπως είπε είναι η παραμονή μίλησε στο Sdna ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης.

Χριστοβασίλης: «Υπέρβαση για Κόντε-Δεν περιμέναμε τη νίκη στην Τούμπα»

«Ακόμα και όταν ο Κόντε ήταν εκτός Ελλάδας ποτέ δεν σταματήσαμε να έχουμε τακτική επαφή μαζί του. Ήταν σαν να μην έφυγε ποτέ από τον ΠΑΣ. Επιθυμία δικιά του ήταν να επιστρέψει στον ΠΑΣ έπειτα από την ολοκλήρωση της θητείας στα Εμιράτα. Κάτι που δεν ήταν εύκολο να συμβεί λόγω των πολλών προτάσεων που είχε κι από ελληνικές ομάδες κι από το εξωτερικό. Ωστόσο στο τέλος μέτρησε η επιθυμία τόσο η δική του όσο και της οικογένειάς του να γυρίσουν στον ΠΑΣ» τόνισε αρχικά ο ιδιοκτήτης της ηπεριώτικης ΠΑΕ και πρόσθεσε:

«Είναι αλήθεια πως χρειάστηκε να γίνει μια οικονομική υπέρβαση από πλευράς μας για να καταφέρουμε να τον προσθέσουμε στο ρόστερ μας. Μην ξεχνάμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που είχε ετήσιες αποδοχές κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ στις προηγούμενες ομάδες του. Του δώσαμε ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια που έχουμε δώσει επί των δικών μου ημερών στον ΠΑΣ με πολλά έξτρα μπόνους».

Για το κατά πόσον έλειψε ένας φουνταριστός με τις εκτελεστικές ικανότητες του Κόντε, o ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ σημείωσε: «Πράγματι μας έλειψε ένας τέτοιος ποδοσφαιριστής. Στην αρχή είχαμε τον Κρισμάν ο οποίος μετά την πρώτη του καλή χρονιά δεν πήγε τόσο καλά στις δύο επόμενες. Ο Κόντε θα μας προσφέρει γκολ ενώ περιμένουμε πολλά και από τον Περέα».

«Δεν περιμέναμε τη νίκη στην Τούμπα»

Το «διπλό» στην Τούμπα και η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν αποτέλεσε έκπληξη μόνο για τους φίλους του ΠΑΣ, αλλά και για τον Γιώργο Χριστοβασίλη όπως ο ίδιος με ειλικρίνεια παραδέχεται.

«Φυσικά και δεν περιμέναμε τέτοια νίκη. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Ο ΠΑΟΚ δημιούργησε ευκαιρίες είχε όμως θέμα με το γκολ. Για να έρθει το δικό μας γκολ χρειάστηκε ο τερματοφύλακας του να κάνει ένα σοβαρό λάθος που εκμεταλλεύτηκε ο Κόντε ο οποίος είναι ένας ικανότατος φορ και μπορεί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή».

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη λένε, ωστόσο στον ΠΑΣ παραμένουν προσγειωμένοι μετά το άκρως επιτυχημένο ποδαρικό στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος.

«Βασικός στόχος μας είναι η παραμονή κι από εκεί και πέρα θα κυνηγήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε να πάρουμε. Το φετινό πρωτάθλημα απ΄ότι φαίνεται θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό».

Σχολιασμος