Μεταξάς: «Χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας»

12.09.2021 Αναγνώστηκε 565 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Χαρούμενος για τη νίκη, αλλά και συγκρατημένος όπως όλοι οι γερμανοτραφείς προπονητές εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το σπουδαίο διπλό στην Τούμπα ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Μεταξάς.

Μεταξάς: «Χαρούμενοι για τη νίκη, αλλά έχουμε δρόμο μπροστά μας»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ηρακλή Μεταξά:

«Όπως στενοχωρηθήκαμε από τις ήττες στα φιλικά χαιρόμαστε σήμερα αλλά ξέρουμε ότι πρέπει να δουλέψουμε. Σήμερα λοιπόν να χαρούμε. Αμυντικά πιστεύω πήγαμε πολύ καλά και στην κόντρα μπορούσαμε να πετύχουμε πιο νωρίς το 0-1 ή να βάλουμε και δεύτερο γκολ. Να θυμίσω ότι στο 45’ είχαμε μια μεγάλη φάση με τον Σνάιντερ, εκεί θέλουμε πιο πολύ αποτελεσματικότητα, αλλά ας χαρούμε σήμερα που κερδίσαμε σε μια δύσκολη έδρα».

Για το ότι οι παίκτες υπηρέτησαν το πλάνο που είχαν σχεδιάσει για το παιχνίδι: «Ναι το υπηρετήσαμε, γιατί το επικίνδυνο που είχαμε δει από τον ΠΑΟΚ ήταν το κάθετο τρέξιμο από τα χαφ. Δουλέψαμε και οι παίκτες μου πήγαν πολύ καλά, δεν είδα να βγαίνουν πολλές φάσεις από τον αντίπαλο και αυτό με κάνει χαρούμενο γιατί ακολουθήσαμε αυτά που δουλέψαμε».

Για το πώς αισθάνεται για το αποτέλεσμα: «Μετά από μια νίκη είσαι πιο χαρούμενος αλλά έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας, έχουμε πολλά παιχνίδια, σήμερα θα χαρούμε και από αύριο συγκέντρωση για το επόμενο παιχνίδι»

Σχολιασμος