Λουτσέσκου: «Δεν περίμενα την ήττα, γήπεδο τρίτης κατηγορίας»

12.09.2021 Αναγνώστηκε 694 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Απογοητευμένος για την ήττα και τον τρόπο που αυτή ήρθε εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ αναγνώρισε ότι το γήπεδο της Τούμπας ήταν επιπέδου τρίτης κατηγορίας.

Λουτσέσκου: «Δεν περίμενα την ήττα, γήπεδο τρίτης κατηγορίας»
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

 Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λουτσέσκου:

«Δεν παίξαμε γρήγορο ποδόσφαιρο, δεν είχαμε την υπομονή να κινήσουμε τη μπάλα αντιμετωπίζοντας έναν αντίπαλο όπως είναι τα Γιάννενα που ήταν δεδομένο ότι έρθει και θα έχει μια συνοχή ώστε να αμυνθεί και σε αυτά τα παιχνίδια αν δεν καταφέρεις να σκοράρεις γρήγορα ώστε να ανοίξεις το παιχνίδι κινδυνεύεις να έχεις άσχημα αποτελέσματα. Σε κάθε περίπτωση δε θεωρώ ότι αξίζαμε να χάσουμε το παιχνίδι και με τον τρόπο που εξελίχθηκαν τα πράγματα δε μπορώ να πω ότι αξίζαμε και να το κερδίσουμε. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο γιατί τα Γιάννενα ήταν συνεχώς πίσω και αμύνονταν, δεν θέλω να πω ότι θα κερδίζαμε αλλά χάσαμε το παιχνίδι από μια ηλίθια κατάσταση».

Αν τον προβληματίζουν τα αμυντικά λάθη ή η επιθετική δυστοκία: «Είμαι απογοητευμένος που χάσαμε το παιχνίδι. Το ότι δεν καταφέραμε να βάλουμε γκολ προκύπτει από το ότι τα Γιάννενα ήταν μια ομάδα η οποία αμύνθηκε καλά, ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου μας είναι Γ’ Εθνικής κατηγορίας, δεν είναι ένας χώρος που μπορεί να μας βοηθήσει να παίξουμε γρήγορα, να κινήσουμε τη μπάλα σε στιγμές που πραγματικά το χρειαζόμασταν σήμερα. Είμαι απογοητευμένος από το γεγονός ότι δεν είχαμε την υπομονή που έπρεπε ώστε να κρατήσουμε τη μπάλα σε στιγμές που ο αντίπαλος έμενε να αμύνεται πιο πίσω και παίξαμε περισσότερο με μεγάλες μπάλες και αυτό δε μας βοήθησε την οικονομία του παιχνιδιού. Ένα δύσκολο παιχνίδι, ένα δύσκολο αποτέλεσμα, ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε. Το μόνο που μένει είναι να ανασυνταχθούμε, να μαζέψουμε ότι είναι από αυτό το παιχνίδι και να δουλέψουμε έτσι ώστε να έχουμε ότι καλύτερο στο επόμενο ματς. Το σημερινό αποτέλεσμα πραγματικά ήρθε από τον ουρανό κάτι που δεν περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Δεν μπορούσαμε να βρούμε τις στιγμές σε αυτό το παιχνίδι, να παίξουμε ξεκάθαρο 1-2 να σκοράρουμε και να μπορέσουμε να ανοίξουμε το παιχνίδι».

Τι τον βοήθησε να καταλάβει για την ομάδα του το σημερινό παιχνίδι: «Δεν θεωρώ πως είναι παιχνίδι που αλλάζει την εικόνα μας. Θα μπούμε σε μια δύσκολη περίοδο. Ξέρουμε πως πρέπει να αντιδράσουμε. Είμαστε στην αρχή, πρέπει να βρούμε τη λύση να αντιδράσουμε. Θα έχουμε δύσκολη περίοδο, αλλά θα την βρούμε. Βλέποντας την άλλη μεριά του νομίσματος αν σκοράραμε στην ευκαιρία που είχαμε θα βλέπαμε διαφορετικό αποτέλεσμα. Ο πρώτος υπεύθυνος είμαι εγώ. Να ξυπνήσουμε, να αφυπνιστούμε και να δουλέψουμε για να αλλάξουμε την κατάσταση»

Σχολιασμος