Μεταξάς: «Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας» (video)

10.09.2021 Αναγνώστηκε 474 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Μεταξάς αναφέρθηκε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπου ο ΠΑΣ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ. Ο 54χρονος προπονητής τόνισε ότι η ομάδα του πηγαίνει στην Τούμπα να παίξει ένα καλό παιχνίδι, να μην ταλαιπωρεί τη μπάλα και να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που θα έχει.

Μεταξάς: «Πάμε να παίξουμε το παιχνίδι μας» (video)

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Αν έχει σχηματίσει την εικόνα μέσα από προπονήσεις πώς η ομάδα είναι έτοιμη:«Πρώτον να πούμε είμαστε πολύ χαρούμενοι που ξεκινάμε. Το περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό και ειδικά σε εποχές που τα πράγματα είναι δύσκολα στον έξω κόσμο. Είναι καλό να έχουμε μία Κυριακή να έχουμε δυο με τρεις ώρες να ξεσπάσουμε, να τα δώσουμε όλα και να χαρούν οι θεατές και στο γήπεδο και αυτοί που θα το δουν στην τηλεόραση. Αυτή την χαρά θέλω να την δω στο γήπεδο, την ομαδικότητα Αυτό που πρέπει να τα βελτιώσουμε αν γίνεται και μεθαύριο είναι και τα ατομικά λάθη».

Για τη φιλοσοφία στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:«Ο ΠΑΟΚ έχει τους δικούς του στόχους. Ο χρόνος προετοιμασίας είναι υπερβολικός, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία πλέον. Πάμε εκεί να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, να μην ταλαιπωρούμε τη μπάλα, να πάρουμε ευκαιρίες και με τον τρόπου που δουλέψαμε. Τα παιδιά ξέρουν πολύ καλά αυτούς τους τρόπους, το γνωρίζουμε και το είδαμε πάλι σε βίντεο. Είναι καιρός να το δείξουμε στο παιχνίδι».

Για τους απόντες: «Σημαντικό που όλοι επέστρεψαν υγιείς ειδικά ο Μορέιρα που έζησε ένα άσχημο γεγονός με το πραξικόπημα στη Γουινέα. Γύρισε είναι καλά, μαζί μας και θα είναι και στην Τούμπα μαζί μας. Από εκεί κια πέρα ο Μπρένερ που έσπασε το χέρι του θα λείπει και τον Τριάδη που έχει πρόβλημα στο πόδι. Όλοι οι άλλοι είναι μαζί μας».

Την εικόνα που σχημάτισε για ΠΑΟΚ:« Καλή ομάδα, προκρίθηκε στα δυο παιχνίδια αυτά. Θα σκεφτούμε να δώσουμε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ να πει αμάν, ήρθε μία ομάδα που μας κάνει ερωτήσεις και πρέπει να δώσουμε απαντήσεις. Αν βγει στο γήπεδο, θα είμαι ευχαριστημένος».

Αν θα προτιμούσε καλή εικόνα ή αποτέλεσμα: «Και τα δυο αλλά να κερδίσουμε. Δεν είμαστε σε αυτό με τον πάγο που παίρνουν το βαθμό Β για την ομορφιά. Στο ποδόσφαιρο παίζουμε να κερδίσουμε».

Για το αν η ομάδα θα είναι έτοιμη για τα συνεχόμενα παιχνίδια: « Αυτό δεν το σχολιάζουμε γιατί δεν πρόκειται να το αλλάξουμε. Η μπάλα το έχει αυτό, κάποια στιγμή μπορεί να παίξουμε και εμείς Ευρώπη. Θα πούμε ωχ αμάν θα παίζουμε Τετάρτη και Σάββατο; Για κανένα λόγο»

Για κάποια μεταγραφή αν γίνει ακόμα  : «Είπα μπορεί αλλά δεν τον περιμένουμε. Οπότε το ρόστερ έχει κλείσει».

Για το αν έχει στο μυαλό του εναλλακτικό σύστημα από το 4-4-2:« Παίξαμε και 4-3-3 και 4-4-1-1. Κάπου θα τα δούμε και αυτά».

 

Σχολιασμος