Επέστρεψαν οι διεθνείς του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει ΠΑΟΚ

09.09.2021 Αναγνώστηκε 453 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις προπονήσεις επιστρέφουν αύριο το πρωί στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το σημερινό ρεπό που τους έδωσε ο προπονητής Ηρακλής Μεταξάς και θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων και το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Επέστρεψαν οι διεθνείς του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει ΠΑΟΚ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ατομικό για Σάλιακα, Λιάσο και Λώλη

Τα ευχάριστα νέα για τον Ηρακλή Μεταξά αφορούν τους πέντε διεθνείς ποδοσφαιριστές που επέστρεψαν στη βάση της ομάδας στα Γιάννινα και είναι διαθέσιμοι για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ. Ας τα πάρουμε με τη σειρά, πρώτα επέστρεψαν στα Γιάννινα οι νεαροί Άγγελος Λιάσος και Αλέξανδρος Λώλης που συμμετείχαν στην αποστολή της Εθνικής Ελπίδων του Γιώργου Σίμου. Ο Λιάσος πήρε μια ολιγόλεπτη συμμετοχή στην ισοπαλία με 1-1 κόντρα στην Ισλανδία, ενώ ο Λώλης δεν αγωνίστηκε. Χρόνο συμμετοχής δεν πήρε ούτε ο Μανώλης Σάλιακας στη νίκη με 2-1 της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Σουηδία το βράδυ της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ, αποτέλεσμα που αναπτέρωσε τις λιγοστές ελπίδες της ελληνικής ομάδας για πρόκριση στο Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Σάλιακας, Λιάσος και Λώλης ακολούθησαν σήμερα το μεσημέρι ατομικό πρόγραμμα υπό τις οδηγίες του προπονητή φυσικής κατάστασης, Γιάννη Ντουρουντού και από σήμερα επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς με την υπόλοιπη ομάδα.

Αίσιο τέλος για Μορέιρα

Ο Ηρακλής Μεταξάς μπορεί να υπολογίζει και στους δύο ξένους διεθνείς, τον Νικολάε Μιλιντσεάνου και τον Αχμάντ Μορέιρα. Ο Μιλιντσεάνου έπαιξε μισή ώρα με την Εθνική Μολδαβίας και παρά το γκολ που πέτυχε δεν κατάφερε να αποτρέψει την ήττα της χώρας του με 2-1 από τα Νησιά Φερόε. Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια του Αχμάντ Μορέιρα στη Γουϊνέα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε να φύγει σώος και αβλαβής από την αφρικανική χώρα που βρίσκεται υπό στρατιωτικό καθεστώς καθώς έγινε πραξικόπημα και με πτήση να μεταβεί στο Παρίσι και τη Γαλλία. Από εκεί αργά το βράδυ της Τετάρτης έφτασε στην Αθήνα και σήμερα το μεσημέρι επέστρεψε στα Ιωάννινα.

Η αυριανή προπόνηση στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής είναι προγραμματισμένη για τις 10:00 και στη συνέχεια, στις 11:30, ο Ηρακλής Μεταξάς θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ και της πρεμιέρας του πρωταθλήματος.

Σχολιασμος