Μεταξάς: «Θα πατήσουμε στην εμφάνιση των πρώτων 35'» (video)

05.08.2021 Αναγνώστηκε 442 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ευχαριστημένος δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Μεταξάς για την εμφάνιση στα πρώτα 35’ λέγοντας ότι θα πατήσουν πάνω σε αυτά βελτιώνοντας κάποια πράγματα που δεν του άρεσαν.

Μεταξάς: «Θα πατήσουμε στην εμφάνιση των πρώτων 35'» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Να πάρω το θετικό ότι παίξαμε ένα φιλικό επιτέλους και αυτό είναι καλό. Είδαμε τα παιδιά μέσα στο γήπεδο γιατί πάντα η προπόνηση και τα αναμεταξύ μας φιλικά που κάναμε είναι διαφορετικά γιατί γνωρίζεις τον συμπαίκτη σου, τον αντίπαλο και για αυτό χάρηκα που έγινε το φιλικό. Το πρώτο ημίχρονο μου άρεσε, έπρεπε να βάλουμε τουλάχιστον δύο γκολ με τα ευκαιρίες του Λώλη και του Περέα. Στο δεύτερο έπεσε ο ρυθμός μας αλλά ανέβηκε του αντιπάλου και πάντα κάνουμε όσα μας αφήνει και μας επιτρέπει ο αντίπαλος. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα από το πρώτο και ειδικά από το δεύτερο ημίχρονο».

Για το αν είναι η Super League μια καινούργια σελίδα στην καριέρα του: «Είναι αλήθεια, αλλά μπάλα είναι, όπου και να πας τα τέρματα είναι εκεί στη μέση και δεν αλλάζουν πολλά πράγματα».

Για το αν είναι ευχαριστημένος από τη διάρκεια που είχε ο ΠΑΣ κυρίως στο πρώτο ημίχρονο: «Από την ένταση είμαι πολύ ευχαριστημένος. Βγήκαν και κάποια πράγματα που δουλέψαμε τακτικά, να μην πω λεπτομέρειες, αυτό που είχα πει σε μια συνέντευξη ότι θέλω να δω κάποιες κινήσεις αυτές βγήκανε και αυτό μου άρεσε αλλά όπως είπα και φιλικό να είναι δεν μου αρέσει να χάνω και για αυτό δεν μπορώ να είμαι 100% ευχαριστημένος».

Για τα τι έγινε στη φάση του Πίρσμαν με τον Μανούσο: «Πέρασε, δεν αξίζει να ασχοληθούμε. Κινηθήκαμε και οι δύο προπονητές πολύ σωστά, χάρηκα για αυτή την κίνηση που κάναμε (σ.σ. έβγαλαν τους δύο παίκτες) και τελείωσε».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΣ να «πατήσει» στην εμφάνιση του πρώτου μέρους για τη συνέχεια: «Στα πρώτα 35’ ναι. Σε αυτά θα προσπαθήσουμε να πατήσουμε και να βάλουμε εκεί επάνω αλλά 2-3 στοιχεία που έλειπαν και σε αυτά τα λεπτά».

Για τον τραυματισμό του Καραχάλιου: «Δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά νομίζω είμαστε τυχεροί. Εκεί που φοβηθήκαμε για το γόνατο του τον βλέπω να περπατάει γερά και δυνατά αλλά πρέπει να μας ενημερώσει το ιατρικό τιμ».

Για το αν θα ανακοινωθεί κάποια μεταγραφή:«Και αυτό θα το δούμε στην πορεία. Είμαστε αυτοί που είμαστε, όσοι είμαστε και πηγαίνουμε στα παιχνίδια και τα παίζουμε »

Σχολιασμος