Νέο εσωτερικό δίτερμα στον ΠΑΣ, ελλείψει φιλικών αγώνων (video+photos)

01.08.2021 Αναγνώστηκε 833 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με δεύτερο εσωτερικό δίτερμα, αυτή τη φορά στο ΠΕΑΚΙ, ο Ηρακλής Μεταξάς προσπάθησε να αντιμετωπίσει την έλλειψη φιλικών αγώνων. Το οικογενειακό διπλό είχε χαρακτήρα φιλικού με Γιαννιώτες διαιτητές, αρκετό πάθος και ένταση από τους παίκτες των δύο ομάδων.

Νέο εσωτερικό δίτερμα στον ΠΑΣ, ελλείψει φιλικών αγώνων (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, τους «μπλε» και τους «άσπρους» και έπαιξαν συνολικά 70 λεπτά λόγω του καύσωνα και της αφόρητης ζέστης. Το πρώτο ημίχρονο ήταν διάρκειας 40 λεπτών και το δεύτερο 30 λεπτών.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή στο χτεσινό φιλικό χάθηκε στο 12 για τους «άσπρους». Ο Σάλιακας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Κύρκος έκανε την κεφαλιά αναγκάζοντας τον Σούλη σε επέμβαση, η μπάλα στρώθηκε στον Γροσδάνη, ο οποίος σε κενή εστία και μέσα από τη μικρή περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, χάνοντας μια απίστευτη ευκαιρία για γκολ.

Στο 18’ο Περέα πάσαρε στον Λιάσο, ο οποίος έπιασε το σουτ εκτός περιοχής, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 31’ μετά από λάθος γύρισμα του Καραγιάννη προς τον Λοντίγκιν, η μπάλα πήρε κατεύθυνση προς τα δίχτυα, όμως ο Ελληνορώσος πορτιέρο πρόλαβε και έδιωξε τη μπάλα. Αυτή κατέληξε στον Περέα που έστρωσε και πάλι στον Λιάσο, όμως ο Λοντίγκιν έσωσε το γκολ με νέα επέμβαση. Φοβερή διπλή επέμβαση από τον Λοντίγκιν που απέσπασε το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν χτες στο ΠΕΑΚΙ.

Το σκορ άνοιξε τελικά στο 37’. Ο Περέα έβαλε πλάτη τον Καραγιάννη και ο νεαρός αμυντικός τον ανέτρεψε, με τον διαιτητή Νέο να καταλογίζει το πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κάργας, ο οποίος νίκησε τον ανίκητο μέχρι τότε Λοντίγκιν και έκανε το 1-0 για τους «μπλε», οι οποίοι συνολικά ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη οι «μπλε» διατήρησαν την εδαφική υπεροχή, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν μεγάλες ευκαιρίες εκατέρωθεν.

Από τους νικητές «μπλε» ξεχώρισαν οι Περέα και Λιάσος, ενώ από τους «άσπρους» έκανε καλό παιχνίδι ο τερματοφύλακας Λοντίγκιν, αλλά και ο νεαρός Ρίζος για όσο χρονικό διάστημα αγωνίστηκε.

Διαιτησία: Νέος (Διαμαντής – Πάνος)

Οι «άσπροι» ήταν: Λοντίγκιν, Σάλιακας (49’ Ρίζος), Εραμούσπε, Καραγιάννης, Πήλιος, Σιόντης, Ντομίνγκεθ, Κύρκος, Μπρένερ, Γροσδάνης, Μιλιντσεάνου.

Οι μπλε ήταν: Σούλης (41’ Αθανασίου), Οικονομόπουλος, Κάργας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Λιάσος, Καραχάλιος, Λώλης, Γκαρντάφσκι (35’ Δούμτσης), Περέα, Μίνα.

Να σημειωθεί ότι στο χτεσινό δίτερμα δεν αγωνίστηκαν τα αδέρφια Τριάδη, οι Παναγιώτης και Αλέξης που έχουν κάποιες ενοχλήσεις στους προσαγωγούς, αλλά και ο Γερμανός Σνάιντερ. Και οι τρεις ακολούθησαν ατομικά προγράμματα, ενώ κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνιστούν την Τετάρτη κόντρα στη Λαμία. Το φιλικό στο ΔΑΚ Λαμίας πιθανότατα θα ξεκινήσει στις 8 μ.μ. λόγω αφόρητης ζέστης, ενώ την επόμενη ημέρα, την Πέμπτη, θα γίνει συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ομάδας, Ηρακλή Μεταξά.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος