Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο η προετοιμασία του ΠΑΣ

28.07.2021 Αναγνώστηκε 444 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας μπαίνει από αύριο ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς οι ποδοσφαιριστές επιστρέφουν στις διπλές προπονήσεις μετά το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε ο Ηρακλής Μεταξάς.

Στο τρίτο και τελευταίο στάδιο η προετοιμασία του ΠΑΣ
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Το τριήμερο ρεπό που είχαν οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα μετά την επιστροφή της ομάδας από τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας ολοκληρώνεται σήμερα και αύριο επιστρέφουν στις προπονήσεις στο ΠΕΑΚΙ Ανατολής καθώς θα ξεκινήσει το τελικό στάδιο προετοιμασίας.

Η απουσία φιλικών αγώνων είναι το μεγάλο αγκάθι μέχρι τώρα γιατί δεν μπορεί ο Ηρακλής Μεταξάς να δοκιμάσει πράγματα που θέλει σε συνθήκες αγώνα, αλλά και να βγάλει συμπεράσματα για το αγωνιστικό προφίλ των παικτών του.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να κλείσουν φιλικό μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο εκτός έδρας σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη προκειμένου η ομάδα να μην μείνει αγωνιστικά άπραγη μέχρι τις 4 Αυγούστου και το φιλικό με τη Λαμία. Η μία ομάδα είναι ο Άρης και η δεύτερη είναι ο Απόλλων Σμύρνης του Γιάννη Πετράκη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης παίζει αύριο τον επαναληπτικό αγώνα με την Αστάνα, ενώ η ομάδα της Ριζούπολης έχει κι αυτή φιλικό αγώνα σήμερα με τη Λαμία.

Οι διπλές προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες της εβδομάδας και το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου θα διαμορφωθεί ανάλογα με το αν θα κλειστεί ή όχι φιλικός αγώνας.

Άπνοια στα μεταγραφικά

Φύλλο δεν κουνιέται τις τελευταίες ημέρες στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα παρότι υπάρχουν ακόμα ανοιχτές εκκρεμότητες και ζητήματα. Μπορεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια να συμμετείχαν στις προπονήσεις ο Νιγηριανός Οσάβε αλλά και ο Γερμανοπολωνός Γκαρντάφσκι, ωστόσο από την ΠΑΕ τηρείται σιγήν ιχθύος για το αν αποκτηθούν ή όχι οι δύο ποδοσφαιριστές.

Οι περισσότερες πιθανότητες είναι να αποκτηθεί ο Μίκαελ Γκαρντάφσκι που έχει βιογραφικό με σεζόν σε αρκετές γερμανικές ομάδες, αλλά και τις πολωνικές Κορόνα Κίελτσε και Κρακόβια.

Από την άλλη υπάρχει προβληματισμός για τους συχνούς τραυματισμούς του Οσάβε και γιαυτο υποβλήθηκε σε εξονυχιστικές ιατρικές εξετάσεις. Οι ακτινογραφίες στον αστράγαλο έδειξαν καλές, ωστόσο ο Αγγλονιγηριανός επιθετικός εξακολουθεί να δοκιμάζεται και δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση για το μέλλον του στην ομάδα. Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Ηρακλή Μεταξά και τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη τις δύο φορές που πήγε στα Τρία Πέντε Πηγάδια και αφορούσαν μεταγραφικούς στόχους έχουν μείνει για την ώρα στα χαρτιά.

Ο χρόνος όμως περνάει και ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει σύντομα ώστε να μπορέσουν όσοι έρθουν να συμμετέχουν στις προπονήσεις και στα φιλικά, προκειμένου να διεκδικήσουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα του νέου πρωταθλήματος.

Σχολιασμος