«Πρώτη» για τα τμήματα υποδομών (Κ 19-Κ 17) του ΠΑΣ Γιάννινα (video)

26.07.2021 Αναγνώστηκε 1208 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Ξεκίνησε σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Λιμνοπούλας η προετοιμασία των τμημάτων υποδομών (Κ 19-Κ 17) του ΠΑΣ Γιάννινα.

«Πρώτη» για τα τμήματα υποδομών (Κ 19-Κ 17) του ΠΑΣ Γιάννινα (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Στην «πρώτη» βρέθηκαν ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος των υποδομών Γιώργος Ιωάννου οι δύο γενικοί αρχηγοί και ο νέος όπως φαίνεται τεχνικός διευθυντής Θανάσης Στάικος.

Όσον αφορά τα τεχνικά επιτελεία των δύο ομάδων δεν είχαμε κάποια αλλαγή στην Κ 19 παραμένει ο Χρήστος Αγγέλης και στην Κ 17 ο Μιχάλης Μπόλος, ενώ γυμναστής φυσικής κατάστασης και στις δύο ομάδες θα είναι ο Γιάννης Λώλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο Νίκος Γκορτζής.

Η προετοιμασία φέτος θα γίνει στο γήπεδο Λιμνοπούλας και οι αγώνες θα διεξάγονται στο «Στάθης Τσανακτσής» και όχι στο Epirus όπως γινόταν τα τελευταία χρόνια. Η Κ 19 επιστρέφει και πάλι μετά από ένα μήνα στους αγωνιστικούς χώρους αφού το πρωτάθλημα της ολοκληρώθηκε σε ένα γύρο.

Πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο στους νεαρούς παίκτες μίλησαν ο Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος Γιώργος Ιωάννου και ο βοηθός προπονητή και τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομών Θανάσης Στάικος. Ο κ. Στάικος μιλώντας στους νεαρούς ποδοσφαιριστές τους είπε ότι θα πρέπει να ακολουθούν τις εντολές του προπονητή τους και αυτός θα είναι κοντά τους παρακολουθώντας τα παιχνίδια, τους τόνισε ότι κάποιοι εξ΄αυτών κατά διαστήματα σε συνεννόηση με τον κ. Μεταξά θα συμμετέχουν στις προπονήσεις και τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία.

Από την άλλη πλευρά η Κ 17 που φαινόταν πέρυσι ότι είχε όλα τα φόντα να πάει ψηλά τελικά το πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε και φέτος υπάρχουν αρκετές αλλαγές σε πρόσωπα που ίσως επηρεάσουν την εικόνα της ομάδας σε σχέση με αυτό που έδειξε την περσινή χρονιά.

Στην κάμερα του PASsports.gr μίλησαν ο προπονητής της Κ 19 Χρήστος Αγγέλης και ο προπονητής της Κ 17 Μιχάλης Μπόλος.

Ας δούμε τι μας είπαν:

Αγγέλης: «Να ευχαριστηθούμε το ποδόσφαιρο»

Η προώθηση των νεαρών στην ανδρική ομάδα του ΠΑΣ και να ευχαριστιούνται οι παίκτες του το ποδόσφαιρο είναι σύμφωνα με τον προπονητή της Κ 19 Χρήστο Αγγέλη ο στόχος της ομάδας. «Καλή χρονιά να έχουμε όλοι με υγεία. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια που κάναμε το τελευταίο διάστημα και με αυτά τα παιδιά δουλεύω αρκετά χρόνια και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Το είπαμε και την τελευταία φορά που μιλήσαμε ότι το υλικό είναι πάρα πολύ καλό και θα χτίσουμε πάνω σε αυτό και πιστεύω ότι θα είναι καλό και για τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για την προώθηση των Ρίζου, Μίνα και Κύρκου στην ανδρική ομάδα: «Υπάρχουν και άλλα παιδιά που είναι στο ίδιο επίπεδο και όπως ακούσατε από τον κ. Στάικο η παρακολούθηση στην εξέλιξη των παιδιών θα είναι συνεχή και πιστεύω ότι και άλλα παιδιά σε βάθος χρόνου θα πετύχουν τον στόχο τους που είναι να ανέβουν στην ανδρική ομάδα».

Για το αν μπορεί η Κ 19 να κάνει και φέτος την περσινή πορεία των 11 αγωνιστικών: «Δεν είναι αυτοσκοπός μας η νίκη. Πρώτος στόχος είναι τα παιδιά να χαίρονται αυτό που κάνουν και να προετοιμαστούν για την πρώτη ομάδα. Φυσικά είναι καλό να κερδίζεις γιατί αποκτάς ψυχολογία».

Μπόλος: «Με καλό ποδόσφαιρο να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται»

Οι πολλές αλλαγές στο ρόστερ της Κ 17 είναι κάτι που θα επηρεάσει φέτος την ομάδα ωστόσο ο προπονητής Μιχάλης Μπόλος δήλωσε ότι θα προσπαθήσουν με καλό ποδόσφαιρο να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Ελπίζω φέτος να βρούμε τον εαυτό μας όλος ο κόσμος και όλα τα επαγγέλματα και να πάνε όλα καλά και να ξεκινήσει και να τελειώσει αυτή η σεζόν. Όπως καταλαβαίνεται η Κ 17 έχει αλλάξει πολλά πρόσωπα και ήρθαν πολλά καινούργια παιδιά. Ο μακροπρόθεσμος στόχος μας είναι να επανδρώσουμε την ανδρική ομάδα με περισσότερα παιδιά από τις υποδομές. Όσο για φέτος να έχουμε υγεία και να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που έχουμε δημιουργήσει σαν ΠΑΣ Γιάννινα για τις υποδομές και να πάμε με καλό ποδόσφαιρο να πάμε όσο πιο καλύτερα γίνεται».

Σχολιασμος