Διήμερο ρεπό στον ΠΑΣ Γιάννινα

26.07.2021 Αναγνώστηκε 448 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το Σάββατο ολοκληρώθηκε στα Τρία Πέντε Πηγάδια το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα και χθες Κυριακή η ομάδα επέστρεψε στη βάση της.

Διήμερο ρεπό στον ΠΑΣ Γιάννινα
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Ηρακλής Μεταξάς αντιλαμβανόμενος την κούραση και την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές από την έναρξη της προετοιμασίας στην προσπάθεια να τους αποφορτίσει τους έδωσε διήμερο ρεπό για σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και από Τετάρτη να επιστρέψουν και πάλι στις διπλές προπονήσεις. Ωστόσο ο 54χρονος τεχνικός σε κάποιους παίκτες έχει δώσει να ακολουθήσουν ατομικά προγράμματα.

Άπνοια στα μεταγραφικά

Ούτε φυλλαράκι δεν κουνιέται στον ΠΑΣ Γιάννινα όσον αφορά τα μεταγραφικά.

Μπορεί στα Τρία Πέντε Πηγάδια να συμμετείχαν στις προπονήσεις ο Οσάβε αλλά και ο Γκαρντάφσκι ωστόσο από την ΠΑΕ τηρείται σιγήν ιχθύος για το αν αποκτηθούν ή όχι οι δύο ποδοσφαιριστές.

Από εκεί και πέρα οι συζητήσεις που έγιναν ανάμεσα στον Ηρακλή Μεταξά και τον πρόεδρο του ΠΑΣ Γιώργο Χριστοβασίλη τις δύο φορές που πήγε στα Τρία Πέντε Πηγάδια και αφορούσαν μεταγραφικούς στόχους έχουν μείνει για την ώρα στα χαρτιά. Ο χρόνος όμως περνάει και ότι είναι να γίνει θα πρέπει να γίνει σύντομα ώστε να μπορέσουν όσοι έρθουν να συμμετέχουν στις προπονήσεις και στα φιλικά ώστε να διεκδικήσουν μια θέση στη βασική ενδεκάδα του νέου πρωταθλήματος.

Σχολιασμος