To PASsports στα Τρία-Πέντε Πηγάδια (video)

21.07.2021 Αναγνώστηκε 579 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Συμπληρώθηκε σήμερα η έκτη μέρα του βασικού σταδίου προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα που γίνεται στα Τρία-Πέντε Πηγάδια.

Το passports.gr βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Γιαννιωτών. 

 

To PASsports στα Τρία-Πέντε Πηγάδια (video)

To passports.gr  βρέθηκε σήμερα  στο προπονητικό κέντρο που προετοιμάζεται ο ΠΑΣ Γιάννινα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο «Naoussa Mountain Resort». Ήταν η έκτη μέρα της παρουσίας των Γιαννιωτών στο όρος Βέρμιο και όπως και οι προηγούμενες περιελάμβανε διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα.

Στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες δούλεψαν πάνω στην αμυντική μετάβαση με παιχνίδια, ενώ το απόγευμα το προπονητικό πρόγραμμα περιείχε εκπαίδευση υποομαδικής αμυντικής τακτικής και καθοδήγηση αμυντικής/ομαδικής τακτικής.Η μία άσκηση είχε υψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς δυο αμυντικοί πίεζαν έναν επιτεθέμενο και προσπαθούσαν να κλέψουν τη μπάλα.

Το στοίχημα και η…μπουγάτσα

Στη συνέχεια έγινε παιχνίδι με τη μπάλα σε περιορισμένο χώρο, ενώ στο τελευταίο κομμάτι οι ποδοσφαιριστές έκαναν τελειώματα φάσεων μετά από σέντρες. Μάλιστα, η συγκεκριμένη άσκηση περιείχε και ένα «γλυκό» στοίχημα. Συγκεκριμένα, το νικητήριο γκρουπ παικτών κέρδισε από μία μπουγάτσα, προϊόν που αποτελεί σήμα κατατεθέν της περιοχής. Χαρακτηριστικός ήταν ο πανηγυρισμός των παικτών όταν ο Χουάν Ντομίνγκεθ πέτυχε το νικητήριο γκολ.

Το κλίμα στις προπονήσεις του ΠΑΣ είναι ιδιαίτερα καλό και είναι ενδεικτικό των σχέσεων που χτίζονται στα Τρία –Πέντε Πηγάδια. Οι παλιοί παίκτες της ομάδας έχουν αγκαλιάσει με ιδιαίτερα θερμό τρόπο τους νέους και όσους ήρθαν φέτος στην ομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Παναγιώτης Τριάδης που έχει ένα σφίξιμο στους προσαγωγούς, χωρίς να εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία. Ο Τριάδης έκανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με τον φυσικοθεραπευτή Φίλιππο Σκόρδο. Επίσης, ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο με τον γυμναστή Ιωάννη Ντουρουντό έκαναν οι Μιλιντσεάνου και Οικονομόπουλος.
Σήμερα,  υπήρχε καλοκαιρία στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται ο ΠΑΣ, σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες που έβρεχε και υπήρχαν προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο.

Ανεβασμένος ο Περέα

Στα θετικά των τελευταίων ημερών το γεγονός ότι ο Κολομβιανός Περέα δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, καθώς έχει ακολουθήσει και μέρος της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού. Στα 3-5 Πηγάδια εξακολουθεί να δοκιμάζεται ο Νιγηριανός Οσαμαγιέν Οσάουε, στον οποίο έδινε αρκετές οδηγίες ο Ηρακλής Μεταξάς παρά τις πληροφορίες για δοκιμή ενός ακόμη ποδοσφαιριστή κάτι τέτοιο δεν επαληθεύτηκε, καθώς δεν φάνηκε κάποιο νέο πρόσωπο στην προπόνηση.

Τέλος, κατά την παραμονή του ΠΑΣ στην περιοχή της Ημαθίας δεν θα πραγματοποιηθεί τελικά κάποιο φιλικό και γίνονται προσπάθειες ώστε να κλειστεί ένα ακόμη φιλικό εκτός από τα τρία που έχουν προγραμματιστεί να γίνουν σε Λαμία, Αγρίνιο και Τρίπολη.

Οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι το Σάββατο, ενώ την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου η γιαννιώτικη ομάδα θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα Γιάννενα. Στο ΠΕΑΚΙ θα συνεχιστεί το τρίτο και τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας, το οποίο περιλαμβάνει πέρα από τις προπονήσεις και τρία φιλικά παιχνίδια.

Σχολιασμος