Για τη μεταγραφική ενίσχυση τα «είπαν» ο Γ. Χριστοβασίλης με τον Ηρ. Μεταξά

21.07.2021 Αναγνώστηκε 965 φορές

Υπό το βλέμμα του Γιώργου Χριστοβασίλη πραγματοποιήθηκε η χθεσινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στα 3-5 Πηγάδια καθώς συνεχίζεται το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας των Γιαννιωτών.

 Για τη μεταγραφική ενίσχυση τα «είπαν» ο  Γ. Χριστοβασίλης με τον Ηρ. Μεταξά

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε χθες το πρωί στη Νάουσα και το μεσημέρι είχε συναντήσεις τόσο με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά όσο και με τους ποδοσφαιριστές, ενώ παρακολούθησε και την απογευματινή προπόνηση. Η συζήτηση μεταξύ Χριστοβασίλη και Μεταξά εκτός από την πορεία της προετοιμασίας περιστράφηκε και γύρω από το θέμα της μεταγραφικής ενίσχυσης της ομάδας. Ο 54χρονος τεχνικός βλέπει ότι οι μέρες περνούν αλλά παίκτες για τις θέσεις που έχει εντοπίσει ότι υπάρχουν κενά δεν έρχονται και υπάρχει ένας προβληματισμός. Το να μπορέσει ο Ηρακλής Μεταξάς να καλύψει αυτά τα κενά από τα υπάρχον υλικό είναι λίγο δύσκολο.
Από εκεί και πέρα οι αξιολογήσεις ποδοσφαιριστών από τον ομογενή τεχνικό συνεχίζονται στα 3-5 Πηγάδια. Το ρόστερ, όπως είχε πει ο ίδιος, είναι μεγάλο και για αυτό ίσως κάποιοι παίκτες, ονόματα δεν έχουν διαρρεύσει, δοθούν δανεικοί και να παρακολουθείται η πορεία τους.
Η προετοιμασία περιλαμβάνει πολύ τακτική και αρκετά βίντεο για τους ποδοσφαιριστές και το ευχάριστο είναι για τον προπονητή του ΠΑΣ ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι παίκτες του ΠΑΣ στον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο που έχουν ανάμεσα από τις δύο προπονήσεις προσπαθούν να χαλαρώσουν στην πισίνα του ξενοδοχείου που διαμένει η ομάδα.

Aναδημοσίευση από την εφημερίδα ΠΡΩΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ-21/07/2021

Σχολιασμος