Ανεβάζουν στροφές στον ΠΑΣ

18.07.2021 Αναγνώστηκε 728 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στα 3-5 Πηγάδια βρίσκεται από το απόγευμα της Παρασκευής ο ΠΑΣ Γιάννινα όπου εκεί συνεχίζεται το δεύτερο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ανεβάζουν στροφές στον ΠΑΣ
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι διπλές καθημερινές προπονήσεις έχουν ένταση με τον προπονητή του ΠΑΣ Ηρακλή Μεταξά να ανεβάζει στροφές με τους ποδοσφαιριστές να δουλεύουν εντατικά.

Το βάρος από τον κ. Μεταξά πέφτει κυρίως στην τακτική και θέλει οι παίκτες του μέσα από τη συνεχή δουλειά και προσπάθεια στις προπονήσεις να μπορέσουν να αφομοιώσουν αυτά που προσπαθεί ο ίδιος να τους περάσει.

Στις πρωινές προπονήσεις το πρόγραμμα περιλαμβάνει κυρίως γυμναστική ενδυνάμωσης και ασκήσεις φυσικής αντοχής, ενώ το απογευματινό πρόγραμμα έχει τακτική ομαδική συνοχή και λειτουργία.

Ανακοινώνεται ο Περέα

Τα τυπικά μένουν ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Χουάν Περέα και να ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Κολομβιανός επιθετικός έχει ενσωματωθεί στην ομάδα στα 3-5 Πηγάδια και συμμετέχει στις προπονήσεις και αν όχι αύριο τη Δευτέρα θα ανακοινωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΣ.

Όσον αφορά τον Νιγηριανό Οσαμαγιέν Οσάουε ο προπονητής του ΠΑΣ Ηρακλής Μεταξάς θα αποφασίσει για το αν θα παραμείνει ή όχι στον ΠΑΣ όταν η ομάδα επιστρέψει στα Γιάννινα.

Θέλει ενίσχυση

Μπορεί να έχουν αποκτηθεί ως τώρα από τον ΠΑΣ οι Σούλης (τερματοφύλακας), Τριάδης Π., Καραγιάννης, Περέα (είναι δεδομένη η απόκτηση του παρότι δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα), Καραχάλιος, Σνάιντερ ωστόσο είναι σίγουρο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση.

Ο Ηρακλής Μεταξάς όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους έχει εντοπίσει 2-3 θέσεις που πρέπει να κινηθεί ο ΠΑΣ ώστε να αποκτήσει κάποιον παίκτη όμως αυτοί που θα αποκτηθούν θα πρέπει να κάνουν και τη διαφορά. Μιλάμε δηλαδή για παίκτες που θα λογίζονται ως βασικοί και για να γίνει αυτό ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης θα πρέπει να δώσει οικονομικά το κάτι παραπάνω ώστε να μπορέσει ο ΠΑΣ να είναι ανταγωνιστικός στο νέο πρωτάθλημα.

Απομακρύνεται η περίπτωση Κόντε

Όνειρο ήταν και πάει είναι από ότι φαίνεται η επιστροφή του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ. Μπορεί οι Χριστοβασίλης και Κόντε να είχαν επικοινωνία, μπορεί να έγινε κάποια προσφορά όμως από τη στιγμή που ο Ισπανός επιθετικός έχει ως πρώτη προτεραιότητα να βρει ομάδα στα Εμιράτα εκεί χάνεται και το παιχνίδι.

Ο ΠΑΣ δεν μπορεί να περιμένει εσαεί τον Κόντε όσο και αν η επιστροφή του κάνει μεγάλο γκελ στους οπαδούς και φυσικά θα ήταν ευχής έργον αν κατάφερνε ο Χριστοβασίλης να κάνει την υπέρβαση φέρνοντας τον στην ομάδα.

Σχολιασμος