Μεταξάς: «Χρειαζόμαστε φιλικά, θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ» (video)

15.07.2021 Αναγνώστηκε 781 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Την πρώτη του συνέντευξη στους δημοσιογράφους έδωσε ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Ηρακλής Μεταξάς και αναφέρθηκε στην πορεία της προετοιμασίας, στο υπάρχον ρόστερ, αλλά και στις μεταγραφικές προσθήκες 

Μεταξάς: «Χρειαζόμαστε φιλικά, θα γίνουν αλλαγές στο ρόστερ» (video)
Γιωτίτσας
Νίκος Γιωτίτσας

Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρώτο στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας και μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Ηρακλής Μεταξάς μίλησε στους εκπροσώπους των ΜΜΕ στο ΠΕΑΚΙ. 

«Οι πρώτες εντυπώσεις είναι καλές από την άποψη πώς όλα τα παιδιά έχουν πάθος, μπαίνουν στην προπόνηση δυνατά και αυτό με ευχαριστεί πολύ σαν προπονητή», ήταν τα πρώτα λόγια του νέου τεχνικού του ΠΑΣ Γιάννινα.

Για το τι θα δουλέψει η ομάδα στο δεύτερο και βασικό στάδιο: «Λίγο παραπάνω λεπτομέρειες. Ξεκινήσαμε χαλαρά με τα επιθετικά κομμάτια, συνεχίσαμε με τα αμυντικά που θέλουν λίγη δύναμη παραπάνω. Θα δουλέψουμε και στα δυο κομμάτια και θα δουλέψουμε με περισσότερη ησυχία εκεί. Να αναλύσουμε και κάποια θέματα με video».

Για το αν θα δώσει φιλικά ο ΠΑΣ στα Τρία Πέντε Πηγάδια: «Ελπίζω να βρούμε και εκεί κάποια ομάδα, είχαμε κανονίσει να πάμε Πολωνία αλλά δεν έγινε. Θα προσπαθήσουμε να βρούμε εκεί, αλλιώς όταν γυρίσουμε».

Για το εάν υπάρχει διαφοροποίηση στην προετοιμασία: «Τα φιλικά αλλάζουν πολλά και φυσικά άλλαξε όλο το πρόγραμμα της προετοιμασίας».

Για το εάν είναι μικρό το ρόστερ και αν χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΣ: «Πιστεύω είναι μεγάλο και μπορούμε να κινηθούμε και στις δυο κατευθύνσεις. Μπορεί να έρθει κάποιος παίκτης αλλά και να δώσουμε κάποιον παίκτη».

Εάν ο ίδιος έχει άποψη για το ποιοι θα φύγουν κι εάν έρθει κάποιος παίκτης αυτοί φύγουν: «Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν κάναμε και φιλικά. ΑΝ υπάρχει κάποια ενδιαφέρουσα περίπτωση δεν το αποκλείω, αλλά αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει».

Για το αν έχει εντοπίσει παίκτες για το που θα κινηθεί η ομάδα: «Δυο και τρεις θέσεις που θέλουμε αλλαγές, δεν θέλω να πω ποιες. Θα δούμε αν οι αλλαγές γίνουν με τα δικά μας παιδιά ή με αυτά που θα έρθουν στην πορεία. Για μένα είναι χρήσιμο το φιλικό. Στην προπόνηση πολλοί φαίνονται καλοί, στο παιχνίδι κάποιοι άλλοι».

Η πρώτη γεύση από τον κόσμο του ΠΑΣ: «Κάναμε και μία συνάντηση με τον σύνδεσμο. Ήθελα να τους δω, όλοι είναι κοντά μας, έναν στόχο έχουμε να πάει καλά η ομάδα και είδαμε και αυτό που έκαναν για τα 55χρόνια».

Ο ιδανικός αριθμός για ένα ρόστερ: «Δεν έχω ιδανικό, θα το δούμε στην πορεία. Εξαρτάται τα παιδιά, τις θέσεις. Αν δω να γεμίσουν κάποιες θέσεις-κλειδιά στα Τρία-Πέντε Πηγάδια δεν χρειαστεί να πάρουμε, αν δεν δω θα κάνουμε και κάποια νέα κίνηση».

Ποιος είναι ο στόχος: «Να έχουμε επιτυχίες».

Για το τι πρωτάθλημα περιμένει: «Από τα φιλικά που είδα, πιστεύω θα γίνει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Είδα και το παιχνίδι χθες τον Ολυμπιακό και τον Άρη πολύ καλό παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο και δυνατό πρωτάθλημα. Και τον ΟΦΗ που είδα σε φιλικό στην Ολλανδία εξίσου καλός».

Για το εάν έβλεπε πριν τον ΠΑΣ: «Μάθαινα για τον ΠΑΣ από γνωστό στη Γερμανία. Με τον Γιαννίκη δεν έχουμε γνωριστεί προσωπικά, αλλά και οι δυο δουλέψαμε στην Γερμανία. Έχουμε πει γεια».

Σχολιασμος