Ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας στον ΠΑΣ (video+photos)

12.07.2021 Αναγνώστηκε 712 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Στις διπλές προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα μετά το ρεπό της Κυριακής και συνέχισαν την καλοκαιρινή προετοιμασία η οποία μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα.

Ξεκίνησε η δεύτερη εβδομάδα προετοιμασίας στον ΠΑΣ (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Το πρόγραμμα διαφοροποιήθηκε άρδην μετά την ακύρωση του ταξιδιού του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία. Η ομάδα παρέμεινε στη βάση της στα Ιωάννινα και θα μείνει εδώ τουλάχιστον μέχρι την Παρασκευή.

Στην πρωινή προπόνηση ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε ανάλυση μέσω βίντεο στους παίκτες του και ομιλία στα αποδυτήρια για θέματα τακτικής.

Το απογευματινό πρόγραμμα περιελάμβανε αρχικά προθέρμανση με passing game και λειτουργική δύναμη, ενώ ακολούθησε passing game με τελειώματα, παιχνίδι κατοχής 10 εναντίον 8 και στο τέλος η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ειδική αντοχή με μπάλα και χωρίς μπάλα.

Από την προπόνηση απουσίαζαν μόνο οι Πανουργιας και Σάλιακας, ενώ ο νεοαποκτηθείς Γερμανός επιθετικός Γιαν Μαρκ Σνάιντερ ακολούθησε όλο το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι με ενοχλήσεις στον προσαγωγό  αποχώρησε από την προπόνηση ο Γιώργος Δούμτσης. Η κατάσταση του νεαρού μεσοεπιθετικού θα εκτιμηθεί αύριο από το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος