Κάστρο: «Ευχαριστώ για τον σεβασμό και την αγάπη»

12.07.2021 Αναγνώστηκε 576 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Παρελθόν αποτελεί εδώ και καιρό ο Κολομβιανός μέσος Φάμπρι Κάστρο, ο οποίος ανάρτησε το μήνυμα του αποχαιρετισμού στην ομάδα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Κάστρο: «Ευχαριστώ για τον σεβασμό και την αγάπη»

Ο Κάστρο αναφέρθηκε στον σεβασμό και την αγάπη που του έδειξαν οι φίλαθλοι του ΠΑΣ τα χρόνια που ήταν στην ομάδα, λέγοντας πώς θα τους έχει πάντα στην καρδιά του. «Μαζί πέσαμε, μαζί και ανεβήκαμε», σημείωσε χαρακτηριστικά. 

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σήμερα είναι η ώρα να πούμε αντίο, όχι επειδή το ήθελα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο και η ζωή. Υπάρχουν καταστάσεις και αποφάσεις που δεν είναι στα χέρια μας τις οποίες απλώς πρέπει να αποδεχτούμε και να συνεχίσουμε επειδή η ζωή συνεχίζεται.

Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, την οικογένειά του και την ομάδα που μου έδωσαν την ευκαιρία να υπερασπιστώ αυτή τη φανέλα κατά τη διάρκεια αυτών των 3 ετών, κάτι που μου έδωσε τη δυνατότητα να γνωρίσω έναν υπέροχο κόσμο όπως του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε κανένα μέρος δεν ήμουν τόσο άνετος , όσο άνετα ήμουν στα Ιωάννινα, με τους υπέροχους ανθρώπους της, την πόλη που είναι απαράμιλλη, στο σημείο που νιώθω σαν έναν από εσάς, πάνω απ 'όλα θέλω να  ευχαριστήσω για την αγάπη, τον σεβασμό και την υποστήριξη που μου έδειξαν και οι φίλαθλοι κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

 Δεν θα τους ξεχάσω ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου προνομιούχο άτομο, θα τους κουβαλάω πάντα στην καρδιά μου και μια μέρα θα επιστρέψω ως παίκτης ή ως ένας από εσάς στην πόλη, θα πάρω το καλύτερο δώρο που μια πόλη τόσο ξεχωριστή όσο αυτή είναι και η (κόρη μου).

Φεύγω περήφανος και ήρεμος για τη δουλειά που έκανα, έδινα πάντα το καλύτερο μου εαυτό στο γήπεδο, έδινα πάντα τα πάντα και προσπάθησα να βοηθήσω όσο μπορούσα, ώστε η ομάδα μας να μεγαλώσει και να γίνει όλο και καλύτερη.

Πέσαμε  μαζί και ανεβήκαμε  μαζί. Αυτά  είναι τα  Γιάννινα που έμαθα από εσάς! Θα κρατήσω το καλύτερο από εσάς και ελπίζω να κρατήσετε το καλύτερο από εμένα.

Σας ευχαριστώ και θα τα πούμε σύντομα. Ο Θεός να σας  ευλογεί».

 

Σχολιασμος