Ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας

11.07.2021 Αναγνώστηκε 891 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Αύριο Δευτέρα θα ανακοινωθούν οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας του ΠΑΣ Γιάννινα για τη νέα σεζόν 2021-2022.

Ανακοινώνονται οι τιμές των εισιτηρίων διαρκείας
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι τιμές που θα ισχύσουν θα είναι 200 ευρώ για τη μεγάλη κερκίδα και 150 ευρώ για τις θύρες 9 και 10, όπου είναι οι οργανωμένοι και φυσικά στο γήπεδο θα υπάρχουν μόνο εμβολιασμένοι.

Θα πρέπει εδώ να πούμε ότι την προπερσινη σεζόν που ο ΠΑΣ ήταν στην Super League 2, οι τιμές των διαρκείας για τη μεγάλη ξεκινούσαν από 130 και έφταναν στα 300 ευρώ, ενώ για τις θύρες 9 και 10 ξεκινούσαν από 50 (τα παιδικά) και έφταναν στα 90 ευρώ και αυτό είναι κάτι το οποίο ίσως παίξει σημαντικό ρόλο στη διάθεση των εισιτηρίων.

Ο κόσμος του ΠΑΣ είναι η δύναμη του και η ομάδα έχει χάσει τη δύναμη της σε αυτό το κομμάτι με την πανδημία όπου για 1,5 χρόνο οι οπαδοί-φίλαθλοι είναι εκτός γηπέδων.

Δεν παραγνωρίζεται το γεγονός ότι η περσινή χρονιά είχε μηδενικά έσοδα για την ΠΑΕ από τα εισιτήρια, ωστόσο οι τιμές στα διαρκείας θα πρέπει να είναι εφικτές για το βαλάντιο του μέσου φίλαθλου-οπαδού της ομάδας και θα πρέπει να μπει και η παράμετρος ότι σε περίπτωση ενός lockdown τι θα γίνει με όσους θα έχουν πάρει διαρκείας.

Σχολιασμος