Αρίστευσε στις Πανελλήνιες ο πρώην παίκτης των υποδομών του ΠΑΣ Γιώργος Παππάς

10.07.2021 Αναγνώστηκε 1582 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Το όνειρο του να μπει στη σχολή Ιατρικής  είναι έτοιμος να κάνει πραγματικότητα ο 18χρονος πρώην παίκτης των τμημάτων υποδομών του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Παππάς ο οποίος αρίστευσε στις Πανελλήνιες εξετάσεις πιάνοντας 19.620 μόρια 

Αρίστευσε στις Πανελλήνιες ο πρώην παίκτης των υποδομών του ΠΑΣ Γιώργος Παππάς
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο νεαρός Παππάς με καταγωγής από τον Γοργόμυλο Πρεβέζης πέρασε από τις ομάδες Κ 15, Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα και μάλιστα στην τελευταία ήταν και αρχηγός δείχνοντας έναν άψογο χαρακτήρα δείγμα  της σωστής διαπαιδαγώγησης από την οικογένεια του.

 Αυτό το χαρακτήρα είχε και στη σχολική του διαδρομή όπου με διάβασμα και αφοσίωση στο στόχο του έφτασε στο σημερινό αποτέλεσμα.

Χαρακτηριστικά είναι τα λόγια της Διευθύντριας του 6ου ΕΠΑΛ Ιωαννίνων Όλγας Τάσση που σε δημοσίευση της αναφέρει τα εξής:

 Ο Γεώργιος Παππάς, μαθητής του 6ου ΕΠΑ.Λ. Ιωαννίνων είναι “ΠΡΩΤΟΣ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ” – “ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΑΡΩΣΕ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, 19.670 ΜΟΡΙΑ”

Μαθητής με χαμηλό προφίλ, με πνεύμα συνεργασίας, με συνεχή και αδιάκοπη προσπάθεια, κατόρθωσε το ακατόρθωτο. Συγκέντρωσε 19.670 μόρια καθώς έγραψε 20 στην Ανατομία, 20 στην Υγιεινή, 20 στα Μαθηματικά και 17,8 στα Νέα Ελληνικά. ΜΠΡΑΒΟ Γιώργο, καλή σταδιοδρομία.

Ευχόμαστε να πετύχεις την πρώτη σου επιλογή, την Ιατρική. Είναι τιμή μας που είσαι μαθητής μας. Μας κάνεις περήφανους και μας δίνεις δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το σχολείο μας.

Από την πλευρά μας ευχόμαστε στον νεαρό Γιώργο Παππά να είναι πάντα αυτό που είδαμε και γνωρίσαμε και εμείς στον αθλητισμό ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων (για να είμαστε και σωστοί να υψώνει τη φωνή του στην αδικία) και να έχει ένα λαμπρό μέλλον στην Ιατρική την οποία επέλεξε να ακολουθήσει.

Σχολιασμος