Ατομικό πρόγραμμα για Πίρσμαν και Τριάδη Π. (video+photos)

10.07.2021 Αναγνώστηκε 392 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Με διπλή προπόνηση συνέχισε χθες την καλοκαιρινή προετοιμασία του ο ΠΑΣ Γιάννινα με τους Μάρβιν Πίρσμαν και Παναγιώτη Τριάδη να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα για Πίρσμαν και Τριάδη Π. (video+photos)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Ο Ηρακλής Μεταξάς δούλεψε στην πρωινή προπόνηση στη δύναμη, ενώ στην συνέχεια το πρόγραμμα περιελάμβανε τακτικά παιχνίδια με αερόβιο παιχνίδι.

Το απόγευμα μετά την αρχική προθέρμανση οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ έκαναν το πρώτο χαλαρωτικό δίτερμα για τη φετινή χρονιά προκειμένου να αποφορτιστούν από τις συνεχόμενες προπόνησης. Συνολικά έγιναν τέσσερα οκτάλεπτα (με δύο λεπτά ξεκούραση) τα οποία ο κ. Μεταξάς τα παρακολούθησε από την κερκίδα προκειμένου να έχει μια πιο σφαιρική άποψη για τις κινήσεις των παικτών και αν κάνουν αυτά που τους έχειν ζητήσει.

Στα ευχάριστα της προπόνησης ήταν ότι ακολούθησε όλο το πρόγραμμα ο αρχηγός του ΠΑΣ Στέφανος Σιόντης και από ότι φαίνεται δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα.

Η τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα το πρωί και οι ποδοσφαιριστές θα έχουν ρεπό μέχρι τη Δευτέρα όπου επιστρέφουν και πάλι στις διπλές προπονήσεις.

Φωτορεπορταζ

Σχολιασμος