Χριστοβασίλης: «Έρχεται παίκτης τη Δευτέρα, θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές» (video)

09.07.2021 Αναγνώστηκε 1161 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Πριν ακόμα ανακοινωθεί η τέταρτη μεταγραφή του Γερμανού Σνάιντερ, ο Γ.Χριστοβασίλης μιλώντας στο PASsports προανήγγειλε και την πέμπτη, σημειώνοντας ότι ο ποδοσφαιριστής θα αφιχθεί στα Γιάννινα τη Δευτέρα, ενώ αποκάλυψε ότι θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές.

Χριστοβασίλης: «Έρχεται παίκτης τη Δευτέρα, θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές» (video)
Καλύβας
Χρήστος Καλύβας

Αναλυτικά οι δηλώσεις Χριστοβασίλη στο PASsports:

«Αποφασίσαμε για να προστατέψουμε την ομάδα και να μην ταξιδέψει στην Πολωνία, λόγω των κρουσμάτων και λόγω των δικών μας κρουσμάτων που είχαμε στην αρχή της εβδομάδας. Ενδεχομένως αν συμβεί κάτι στην Πολωνία είμαστε αναγκασμένοι να κρατήσουμε τους παίκτες εσώκλειστους για 15 μέρες σε κάποιο ξενοδοχείο όπως έμειναν οι παίκτες της Ομόνοιας. Οπότε αποφασίσαμε για καλύτερα να μείνουμε λίγες ακόμη μέρες στα Γιάννενα και μετά θα πάμε σε κάποιο προπονητικό κέντρο για δέκα μέρες για να συνεχίσουμε την προετοιμασία».

Για το αν έρχεται η ομάδα πίσω στο πρόγραμμα της προετοιμασίας και στα φιλικά: «Δεν θα γίνουν τα φιλικά που είχαν προγραμματιστεί στην Πολωνία. Θα γίνουν όσα είναι προγραμματισμένα στην Ελλάδα τον Αύγουστο και ενδεχομένως να γίνει ένα ακόμη όταν θα είμαστε στο προπονητικό κέντρο».

Για το αν υπάρχει θέμα επιστροφής του Πέδρο Κόντε στον ΠΑΣ:  «Είναι λίγο νωρίς να πούμε κάτι με σιγουριά. Ανέκαθεν έχουμε επαφή με τον Πέδρο Κόντε, ωστόσο αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να ψάχνει ομάδα στα Εμιράτα. Το μόνο που μας είπε είναι ότι αν δεν βρει κάτι, κι αν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα, τότε θα προτιμήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το αν θα γίνουν άλλες μεταγραφές: «Βέβαια. Θα κάνουμε και άλλες μεταγραφές. Ήδη ένας ποδοσφαιριστής θα πήγαινε στη Γερμανία θα έρθει αναγκαστικά τη Δευτέρα εδώ».

Για τον αν αποκτήθηκε ο Σνάιντερ: «Τελείωσε, έχει ήδη υπογράψει ο Σνάιντερ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Από βδομάδα θα βγάλουμε διαρκείας. Το μόνο κακό είναι και αυτό το πολεμάμε ότι ξεχωρίζουν τους φιλάθλους και θέλουν μόνο εμβολιασμένους».

Για τις τιμές των διαρκείας: «Αυτό θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα».

Σχολιασμος