Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα

09.07.2021 Αναγνώστηκε 938 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Η ραγδαία αύξηση του ιικού φορτίου στα Γιάννινα δυστυχώς δεν άφησε ανεπηρέαστο τον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς εντοπίστηκαν δύο νέα κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες της γιαννιώτικης ομάδας. 

Δύο κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΣ Γιάννινα
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Τα Γιάννινα μετρούν 179 κρούσματα σε μόλις 3 ημέρες και δυστυχώς είναι μεγάλη η διασπορά, ιδίως σε άτομα νεαρής ηλικίας. Έτσι ο κορωνοϊός ξαναχτύπησε την πόρτα του ΠΑΣ Γιάννινα και τις τελευταίες ημέρες εντοπίστηκαν δύο κρούσματα σε ποδοσφαιριστές της γιαννιώτικης ομάδας, οι οποίοι έχουν ήδη μπει σε καραντίνα. 

Υπενθυμίζεται ότι ο κορωνοϊός είχε χτυπήσεi τον ΠΑΣ Γιάννινα και στα τέλη της περασμένης περιόδου όταν στα play out είχαν εντοπιστεί σε διαδοχικούς ελέγχους (σ.σ. όχι σε μία φορά, αλλά διαδοχικά) συνολικά 10 ποδοσφαιριστές θετικοί στην Covid-19. Το ευχάριστο μέχρι στιγμής είναι ότι παρά τα αλλεπάλληλα τεστ δεν έχουν εντοπιστεί άλλοι ποδοσφαιριστές θετικοί, κάτι που δείχνει πιθανότατα ότι η διασπορά αυτή τη φορά ήταν περιορισμένη.

Η ύπαρξη των δύο θετικών κρουσμάτων σε συνδυασμό με τα κρούσματα που υπάρχουν ήδη στην Ομόνοια και σε άλλες ομάδες στο Κίελτσε, βάζουν σε σκέψεις τον ΠΑΣ Γιάννινα για το αν τελικά θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι στην Πολωνία. Εξετάζεται το ενδεχόμενο να επιλεχθεί τελικά ελληνικός προορισμός, κάτι που θα αποφασιστεί σήμερα το βράδυ ή το αργότερο αύριο το μεσημέρι.

Σχολιασμος