Στον «άερα» η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Κίελτσε της Πολωνίας

09.07.2021 Αναγνώστηκε 450 φορές #ΠΑΣ Γιάννινα

Δύο ημέρες πριν ο ΠΑΣ Γιάννινα βρεθεί στο Κίελτσε της Πολωνίας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας το ταξίδι των Γιαννιωτών είναι στον...αέρα λόγω της πανδημίας και θετικών κρουσμάτων.

Στον «άερα» η προετοιμασία του ΠΑΣ στο Κίελτσε της Πολωνίας
Μυριούνης
Θανάσης Μυριούνης

Ας τα πάρουμε με τη σειρά: Πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν τις τελευταίες ημέρες πρόβλημα με τον κορωνοϊό καθώς εντοπίζονται πολλά κρούσματα. Σε αρκετές ομάδες που βρίσκονται για προετοιμασία στην Πολωνία εντοπίστηκαν θετικά τεστ κορωνοϊού σε ποδοσφαριστές, όπως πχ στην πρωταθλήτρια Κύπρου Ομόνοια, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες είναι παραπάνω από πέντε. Κυπριακά ΜΜΕ μεταδίδουν ότι οι θετικοί παίκτες της Ομόνοια θα πρέπει να μείνουν σε καραντίνα στο ξενοδοχείο που διαμένει η ομάδα, το οποίο είναι ίδιο με αυτό που θα διαμείνει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε περίπτωση που ταξιδέψει στην Πολωνία.

Επίσης, τρία κρούσματα έχουν εντοπιστεί και στον κυπριακό Άρη Λεμεσού που δεν έχει μεταβεί ακόμα στο Κίελτσε, ωστόσο είναι ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΣ Γιάννινα σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας σύμφωνα με τον προγραμματισμό. Το ακόμα πιο ανησυχητικό είναι ότι υπάρχει ιικό φορτίο στο Κίελτσε και συνολικά στην Πολωνία τα κρούσματα έχουν ξεπεράσει τα 2.880.000. 

Όλα αυτα μαζί με τις πληροφορίες που διαρρέονται για ύπαρξη κρουσμάτων και στον ΠΑΣ Γιάννινα, δυσκολεύουν πολύ το ταξίδι της γιαννιώτικης ομάδας στην Πολωνία. Οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα συζητήσουν το θέμα σήμερα το βράδυ ή αύριο το πρωί και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις. Αν πάντως ο ΠΑΣ δεν ταξιδέψει στην Πολωνία, θα επιλέξει έναν ελληνικό προορισμό, με επικρατέστερους προορισμούς το Πήλιο ή τα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Σχολιασμος