Στον ΠΑΣ για τρίτη χρονιά ο Γιάννης Ντουρουντός

12.06.2021 Αναγνώστηκε 251 φορές

Για τρίτη χρονιά θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως προπονητής φυσικής κατάστασης στον ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιάννης Ντουρουντός.

Στον ΠΑΣ για τρίτη χρονιά ο Γιάννης Ντουρουντός

Ο . Ντουρουντός ήρθε στον ΠΑΣ το καλοκαίρι του 2019 μαζί με τον Αργύρη Γιαννίκη και μέσα σε αυτή τη διετία δέθηκε με την ομάδα και είχε πάρει την απόφαση εδώ και πολύ καιρό να παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο ανεξάρτητα ποιος θα ήταν προπονητής

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την επέκταση συνεργασίας με τον προπονητή φυσικής κατάστασης κ.Ιωάννη Ντουρουντό.

Μετά την υπογραφή της συμφωνίας ο κ.Ντουρουντός δήλωσε στο pasgiannina.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω το έργο μου στην ιστορική ομάδα του ΠΑΣ. Θα δώσουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό για να συνεχίσουμε την πορεία μας και να πετύχουμε ακόμα υψηλότερους στόχους.”

Σχολιασμος