Γιαννίκης:«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά»

19.05.2021 Αναγνώστηκε 292 φορές

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι έκανε ένα απολογισμό της χρονιάς την οποία χαρακτήρισε εξαιρετική και τόνισε ότι το μόνο που έλειπε ήταν η παρουσία του κόσμου στα γήπεδα.

Γιαννίκης:«Ήταν μια εξαιρετική χρονιά»

Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιαννίκη:

«Επειδή ήταν το τελευταίο παιχνίδι θα κάνω μια εκτίμηση της χρονιάς. Ζούμε σε περίοδο κορωνοιού και σε πρωτόγνωρες καταστάσεις και ευτυχώς εμάς μας βρήκε στο τέλος όπου δεν είχαμε βαθμολογικό άγχος. Γενικά σαν νέα ομάδα σε αυτή την κατηγορία τα πήγαμε αρκετά καλά, πετύχαμε γρήγορα την παραμονή μας που ήταν σημαντικό για εμάς, είχαμε καλή πορεία στο κύπελλο, είχαμε πολλούς άπειρους παίκτες σε αυτή την κατηγορία τους οποίους εξελίσσαμε και με τον τρόπο παιχνιδιού μας αγγίξαμε και άτομα εκτός Ιωαννίνων και αυτό είναι ένα τεράστιο επίτευγμα. Η μόνη στενοχώρια ήταν ότι δεν μπορούσε να είναι ο κόσμος στα γήπεδα, είχαμε την αγάπη τους στην πόλη, αλλά ελπίζω του χρόνου το ποδόσφαιρο να είναι όπως παλιά να έρθει ο κόσμος στο «Ζωσιμάδες» να είναι γεμάτο και να είναι κοντά στην ομάδα».

Για το αν θα παραμείνει στον ΠΑΣ: «Αυτά θα τα μάθετε σύντομα από τη διοίκηση. Εγώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους για τη χρονιά αυτή όπου ήταν εξαιρετική, τους παίκτες μου και τους δημοσιογράφους και τα υπόλοιπα από τη διοίκηση»

Σχολιασμος