- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Παρά τις αρχικές διαρροές περί κατάθεσης μηνύσεων από πλευράς Κάστρο και ΠΑΣ Γιάννινα κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Αντίθετα, σύμφωνα με πληφοροφίες κινήθηκε αυτεπάγγελτα η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και ο Εισαγγελέας της περιοχής και ερευνά την άσκηση δίωξης στον Μπέρτο και ενδεχομένως και στην ΠΑΕ ΑΕΛ.
Στο πλαίσιο αυτό τις επόμενες ημέρες θα κληθούν οι εμπλεκόμενοι ποδοσφαιριστές, αλλά και ο διαιτητής Μανούχος να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για το περιστατικό. Να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Μανούχος έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ότι ο Κάστρο ισχυρίστηκε ότι του έγινε ρατσιστική επίθεση, δεν δήλωσε όμως ο ίδιος αυτήκοος μάρτυρας. Το συμβάν το έχει καταγράψει και ο παρατηρηρής αγώνα στην έκθεση του.
Από πλευράς ΠΑΣ Γιάννινα εκείνο που τονίζεται είναι ότι η υπόθεση θα πάει μέχρι τέλους και θα οδηγηθεί τόσο στα ποινικά όσο και στα αθλητικά δικαστήρια.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.