Η Super League όρισε το ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

14.05.2021 Αναγνώστηκε 452 φορές

Παρά τα εννιά ενεργά κρούσματα στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα η αυριανή αναμέτρηση με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ θα διεξαχθεί κανονικά καθώς η Super League όρισε και επίσημα πλέον το παιχνίδι των Γιαννιωτών ανάμεσα σε εκείνα της 7ης αγωνιστικής των Play Out.

Η Super League όρισε το ΑΕΛ - ΠΑΣ Γιάννινα

Σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων της ΓΓΑ για την Super League έπρεπε να βρεθούν 5 νέα κρούσματα στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα στον χτεσινό επαναληπτικό έλεγχο. Στον ΠΑΣ προέκυψαν συνολικά άλλα τέσσερα (2 στον έλεγχο της Δευτέρας + 2 χτες) και καθώς οι 5 αρχικοί θετικοί ΔΕΝ προσμετρώνται στο σύνολο, τότε ο αριθμός των νέων κρουσμάτων είναι 4 και ο αγώνας θα γίνει κανονικά.

Η τελική απόφαση για τα διεξαγωγή του αγώνα ανήκει στην Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή της ΓΓΑ και στον ΕΟΔY, ωστόσο ο ορισμός του παιχνιδιού από την Super League δείχνει ότι μάλλον δόθηκε η σχετική έγκριση. Το παιχνίδι στο Αλκαζάρ ορίστηκε για αύριο Σάββατο (15/05) στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 HD.

Αναλυτικά η 7η αγωνιστική των play out

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

19:30

ΑΕΛ – ΠΑΣ Γιάννινα Novasports 2 HD

Απόλλων Σμύρνης – Λαμία Novasports 3 HD 

Ατρόμητος – Βόλος Novasports 1 HD 

ΟΦΗ – Παναιτωλικός Novasports 4 HD


Σχολιασμος