Δύο ακόμη κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΣ

11.05.2021 Αναγνώστηκε 418 φορές

Στη δίνη της πανδημίας του κορωνοϊού εξακολουθεί να βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα καθώς σήμερα δύο ακόμη ποδοσφαιριστές βρέθηκαν θετικοί στον covid-19 κατά τη διάρκεια του επαναληπτικού ελέγχου που πραγματοποιήθηκε, ανεβάζοντας τα κρούσματα συνολικά στα επτά.

Δύο ακόμη κρούσματα κορωνοϊού στον ΠΑΣ

Όσον αφορά τον αγώνα του ερχόμενου Σαββάτου με τη Λάρισα την Πέμπτη θα γίνουν εκ νέου τεστ και σε περίπτωση που υπάρχουν εκ νέου κρούσματα πάνω των 5 παικτών (τα 5 κρούσματα της περασμένης εβδομάδας δεν θα προσμετρηθούν) ο αγώνας θα αναβληθεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει τα εξής:

Κατά τον επαναληπτικό έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκαν 2 επιπλέον θετικά δείγματα, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό ενεργών κρουσμάτων στα 7.

Οι προπονήσεις της ομάδας παραμένουν σε αναστολή μέχρι την Πέμπτη όπου και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου έλεγχος.

Σχολιασμος