Ο Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

26.04.2021 Αναγνώστηκε 322 φορές

Ο Πολωνός διαιτητής Πάβελ Ρατσκόφσκι ορίστηκε από την ΚΕΔ να διευθύνει τον επαναληπτικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΣ Γιάννινα που θα γίνει στο Στάδιο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τη Μεγάλη Τετάρτη στις 19.00.

Ο Ρατσκόφσκι στο Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ράντοσλαβ Σιέτσκα και Άνταμ Κούπσικ.

Τέταρτος θα είναι ο Αρτινός «ρεφ» Αριστομένης Κουτσιαύτης. Παρατηρητής ορίστηκε ο Χαράλαμπος Καρατζάς του συνδέσμου Εύβοιας.

Στο VAR θα βρίσκεται ο Ολλανδός Πολ Βαν Μπέκελ με βοηθό τον Πολωνό Ντόμπραγιν Ζμπίγκνιεφ.

Ο Πολωνός έχει διευθύνει φέτος έναν αγώνα  Champions League και 5 του Europa League, ενώ είχε σφυρίξει το Αρμενία-Ελλάδα για τα προκριματικά του Euro2020 τον Νοέμβριο του 2019, όπως και το ματς της  Μπάγερν Μονάχου με τον Ολυμπιακό για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τον Νοέμβριο του 2019.

Επίσης, ήταν τέταρτος διαιτητής στο παιχνίδι της Όντ με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη ρεβάνς του β' προκριματικού γύρου του Europa League που έγινε στις 21 Ιουλίου 2016, εκεί όπου οι Γιαννιώτες πήραν ιστορική πρόκριση.

Mία μέρα αργότερα (Μ.Πέμπτη 19:00) ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί την ΑΕΚ με τον Ιταλό Ντανιέλε Ντοβέρι να διευθύνει την αναμέτρηση. Βοηθοί του οι συμπατριώτες του Μάουρο Βινέντσι, Αλεσάντρο Λο Σισέρο, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πιέρο Τσιακομέλι με τον Πετρόπουλο.





Σχολιασμος