Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

06.04.2021 Αναγνώστηκε 383 φορές

Με προπόνηση που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το πρώτο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (Τετάρτη 18:00, CosmoteTV).

Χωρίς Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός στα Γιάννενα

Ο Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και στη συνέχεια ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από 22 ποδοσφαιριστές. 

Αναλυτικά η αποστολή:  Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Ανδρούτσος, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Φορτούνης, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Βαλμπουενά που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού (νιώθει ενοχλήσεις στο πόδι του) και δεν συμμετείχε ούτε στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Ακόμη εκτός είναι οι Ντρέγκερ, Βρουσάι και Παπαδόπουλος.

Σχολιασμος