- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Χωρίς τους τραυματίες Κρίζμαν και Σιόντη ταξιδεύει σήμερα για το Ηράκλειο η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ (17.15) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος των play out της Super League.
H τελευταία προπόνηση έγινε σήμερα στις εγκαταστάσεις του ΠΕΑΚΙ και στη συνέχεια η αποστολή της γιαννιώτικης ομάδας αναχώρησε οδικώς για την Αθήνα από όπου θα μεταβεί αεροπορικώς στο Ηράκλειο.
Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Εραμούσπε, Παντελάκης, Πανουργιάς, Κάργας, Σάλιακας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Νάουμετς, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Παμλίδης και Μιλιντσεάνου.
Πέραν των Σιόντη και Κρίζμαν, εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Λώλης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Τριάδης.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.