- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Στην απώλεια της ενεργής πίεσης που ασκούσε ο ΠΑΣ σε προηγούμενα παιχνίδια στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Εμφανώς απογοητευμένος ο 40χρονος προπονητής έκανε λόγο για λάθος μεταβίβαση στη φάση του πρώτου γκολ και σημείωσε ότι η ομάδα προσπάθησε να βγάλει κάποια αντίδραση, αλλά ήταν αργά.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Γιαννίκη:
«Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιέζαμε στους χώρους που θέλαμε, δεν είχαμε την ενεργή πίεση που την είχαμε σε άλλα ματς και που χρειάζεται για πάρεις κάτι εναντίον μιας μεγάλης ομάδας όπως ο ΠΑΟΚ, με ένα τεράστιο ρόστερ. Δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα πλην του πέναλτι και τη σέντρα σουτ του Ουάρντα που έβγαλε ο Λοντίγκιν στο α’ ημίχρονο.
Στο δεύτερο ημίχρονο με μια λανθασμένη μεταβίβαση μείναμε πίσω στο σκορ και δεχθήκαμε το γκολ. Βγάλαμε κάποια ενέργεια, μετά ήρθε και το δεύτερο, βγάλαμε ακόμα περισσότερη αντίδραση αλλά ήταν αργά».
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.