Καθυστερεί η ανακοίνωση για Μιλιντσεάνου

11.01.2021 Αναγνώστηκε 709 φορές

Στα Γιάννινα βρίσκεται από την περασμένη Παρασκευή ο Νικολάε Μιλιντσεάνου, η απόκτηση του οποίου δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα από την ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα και η καθυστέρηση αφορά την καραντίνα στην οποία έχει μπει ο Μολδαβός επιθετικός.

Καθυστερεί η ανακοίνωση για Μιλιντσεάνου

Συγκεκριμένα, ο Μιλιντσεάνου έχει μπει σε καραντίνα διάρκειας 7 ημερών, όπως προβλέπεται πλέον για όσους έρχονται στην Ελλάδα από το εξωτερικό. Ο Μιλιντσεάνου βρίσκεται σε ξενοδοχείο των Ιωαννίνων με το οποίο συνεργάζεται η γιαννιώτικη ομάδα, ενώ απομένουν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί και η μεταγραφή του.

Πρακτικά, η εβδομαδιαία καραντίνα του Μιλιντσεάνου σημαίνει ότι ο Μολδαβός θα μπορεί από Παρασκευή και μετά να πάει στο ΠΕΑΚΙ και να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και ως εκ τούτου δεν προλαβαίνει το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. 


Σχολιασμος