- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Την πρώτη εντός έδρας νίκη πήρε χθες ο ΠΑΣ Γιάννινα χθες με αντίπαλο τη Λαμία με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη να είναι ικανοποιημένος από τα όσα είδε μέσα στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές του και ειδικά με τη διαχείριση του παιχνιδιού.
Ωστόσο αυτός ο αγώνας ανήκει στο παρελθόν και όλοι τώρα έχουν στραμμένη την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Άπαντες γνωρίζουν τις δυσκολίες που θα έχει αυτό το παιχνίδι αφού ο Παναθηναϊκός φαίνεται ότι έχει βρει τον ρυθμό του κάτι που έδειξε και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ όμως ο ΠΑΣ έχει δείξει ότι μπορεί να αντεπεξέλθει σε παιχνίδια που έχουν μεγάλο βαθμό δυσκολίας παίζοντας παράλληλα και καλό ποδόσφαιρο.
Η σημερινή προπόνηση έγινε σε δυο γκρουπ με τους παίκτες που έπαιξαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία να ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης ενώ το δεύτερο γκρουπ μετά την προθέρμανση συνέχισε με αγωνιστικά παιχνίδια σε μικρούς χώρους.
Ο Σάντι Κρίζμαν συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης ενώ μέρος αυτής ακολούθησε ο Μανώλης Σάλιακας. Ατομικό έκαναν οι Λέο και Λώλης.
Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο το μεσημέρι.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2025, All rights reserved.