Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Δημήτρης Νιαρχάκος

16.11.2020 Αναγνώστηκε 601 φορές

Μόλις 76 ημέρες κράτησε η δεύτερη θητεία του Δημήτρη Νιαρχάκου στον ΠΑΣ Γιάννινα καθώς η γιαννιώτικη ΠΑΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον μέχρι πρότινος επιχειρησιακό διευθυντή.

Παρελθόν από τον ΠΑΣ ο Δημήτρης Νιαρχάκος

Ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, παρά τις αντιδράσεις, αποφάσισε την επιστροφή του Νιαρχάκου και αυτή ανακοινώθηκε 1 Σεπτεμβρίου, λίγο δηλαδή πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων του ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, επινοήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της γιαννιώτικης ομάδας και ειδική θέση, αυτή του επιχειρησιακού διευθυντή, για να βολευτούν όλες οι πλευρές. Στη σύντομη θητεία του φάνηκε όμως ότι ο Νιαρχάκος ήταν παροπλισμένος και σε καμία περίπτωση με τη δύναμη που είχε στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα.

Η αλήθεια είναι ότι οι σχέσεις του μέχρι πρότινος επιχειρησιακού διευθυντή Δημήτρη Νιαρχάκου με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη ήταν από ψυχρές έως ανύπαρκτες και ο Τρικαλινός προπονητής είχε θέσει βέτο για τα αποδυτήρια της ομάδας. Οι καλά γνωρίζοντες τα εσωτερικά θέματα ξέρουν ότι έχουν φτιαχτεί δύο στρατόπεδα, με ανθρώπους που δεν μιλιούνται καν μεταξύ τους, αλλά και ανθρώπους που προσπαθούν διαρκώς να ασκήσουν επιρροή στο περιβάλλον της οικογένειας Χριστοβασίλη.

Ο Δημήτρης Νιαρχάκος δεν ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των φιλάθλων του ΠΑΣ Γιάννινα, ιδίως στους οργανωμένους, οι οποίοι ζητούσαν διαρκώς από τον Χριστοβασίλη την αποπομπή του. Χριστοβασίλης και Νιαρχάκος είχαν συναντηθεί και είχαν εκτενή συζήτηση μετά του τέλος του αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

"H Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με το Διευθυντή της ομάδας μας κ. Δημήτρη Νιαρχάκο.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Νιαρχάκο, ο οποίος όπως πάντα προσέφερε τις υπηρεσίες του με άρτιο επαγγελματισμό και ήθος.

Δημήτρη θα είσαι πάντα μέλος της μεγάλης οικογένειας του Π.Α.Σ.

Καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνεις και καλή αντάμωση!

Σχολιασμος