Σάλιακας:" Κρατάμε τους τρεις βαθμούς"

21.10.2020 Αναγνώστηκε 233 φορές

Μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα στη Ριζούπολη, ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα Μ. Σάλιακας μιλώντας στην κάμερα της NOVA, τόνισε πώς ο ΠΑΣ έδωσε χώρο στην επανάληψη και ευτυχώς δεν το πλήρωσε, κρατάει τους τρεις βαθμούς και κοιτάει το ματς με την ΑΕΚ.

Σάλιακας:" Κρατάμε τους τρεις βαθμούς"

Αναλυτικά:

«Μπήκαμε πάρα πολύ καλά στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, δεν απειληθήκαμε καθόλου.

 Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε χώρο, δεν έπρεπε και ευτυχώς δεν το πληρώσαμε. 

Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ την Κυριακή.

Αν έδωσε χώρο ο ΠΑΣ γιατί ρίσκαρε ο Απόλλων

«Σίγουρα, το έκανε πιο επιθετικό ο Απόλλων το σύστημα, αφού πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό αξίζει».

Τι είχε ο ΠΑΣ στο πρώτο μέρος που δεν το είχε η «Ελαφρά Ταξιαρχία»;

«Πιστεύω ήμασταν καλά διαβασμένοι, μας είχε ετοιμάσει πολύ καλά ο προπονητής. Είχαμε δουλέψει όλη την εβδομάδα πώς θα επιτεθούμε και για αυτό πιστεύω βγήκε αυτή η όμορφη εικόνα. 

Έτσι παίζουμε σε κάθε παιχνίδι επιθετικό ποδόσφαιρο».

Για το ότι δεν έκανε σχεδόν καθόλου φάση ο Απόλλων στο πρώτο ημίχρονο: 

«Είναι θέμα και συγκέντρωσης, είναι καλό για την ομάδα σου να μη δέχεσαι γκολ. Αυτό πρέπει να το συνεχίσουμε και στο δεύτερο ημίχρονο και παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε».


Σχολιασμος