Χωρίς Ντομίνγκεθ στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ

19.10.2020 Αναγνώστηκε 733 φορές

Το παιχνίδι του Σαββάτου και την ήττα με 2-1 από το ΝΠΣ Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο άφησε πίσω του ο ΠΑΣ Γιάννινα και έχει στρέψει το βλέμμα του στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο «Γ.Καμάρας» της Ριζούπολης, από την οποία θα απουσιάζει ο Ισπανός Χουάν Ντομίνγκεθ.

Χωρίς Ντομίνγκεθ στη Ριζούπολη ο ΠΑΣ

Το παιχνίδι με την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι εξ’αναβολής για την 1η αναμέτρηση της Super League, παιχνίδι που δεν είχε διεξαχθεί στην πρεμιέρα λόγω της παράτασης που είχε δοθεί στις δύο ομάδες στην έναρξη του πρωταθλήματος. ΠΑΣ Γιάννινα και Απόλλων Σμύρνης προέρχονται αμφότεροι από ήττα. Οι Γιαννιώτες ηττήθηκαν με 2-1 στο Βόλο, ενώ ο Απόλλων Σμύρνης ηττήθηκε με 1-0 από τον Άρη, παιχνίδι που έγινε στο «Ζωσιμάδες».

Ο ΠΑΣ έχει 2 βαθμούς σε 3 παιχνίδια, ενώ οι Απολλωνιστές έχει 3 βαθμούς σε 2 αγώνες. Έχει κερδίσει με 1-0 τη Λάρισα και τη σαββατιάτικη ήττα από τον Άρη. Στο γιαννιώτικο στρατόπεδο υπάρχει μια πικρία για την ήττα στο Βόλο καθώς ο ΠΑΣ είχε καλή εικόνα, κυρίως στο πρώτο μέρος. Το «σύνδρομο» της επανάληψης όμως χτύπησε και πάλι τους Γιαννιώτες, με αποτέλεσμα να δεχτούν δύο γκολ και την ανατροπή του σκορ. Παρά την πικρία για το αποτέλεσμα στο Βόλο, στον ΠΑΣ υπάρχει αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα και νίκη στη Ριζούπολη.

Από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζε ο Χουάν Ντομίνγκεθ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού από το παιχνίδι του Σαββάτου και θα απουσιάσει από τη Ριζούπολη. Ο Ισπανός μέσος θα μείνει εκτός αποστολής και τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα προλάβει ή όχι το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ στο «Ζωσιμάδες».

Το πρόγραμμα της σημερινής προπόνησης περιελάμβανε αρχικά ζέσταμα και ασκήσεις συναρμογής και στη συνέχεια αρκετή δουλειά πάνω στην επιθετική τακτική και εξάσκηση πάνω στις στημένες φάσεις.

Η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει οδικώς για την Αθήνα.

Σχολιασμος