- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε. Αυτή η λαϊκή ρήση ταιριάζει στον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργο Χριστοβασίλη και τον Δημήτρη Νιαρχάκο με τον τελευταίο να επιστρέφει στην ομάδα στη θέση του επιχειρησιακού διευθυντή.
Ας πάμε όμως να δούμε λίγο το χρονικό της αποχώρησης του Δημήτρη Νιαρχάκου και της επιστροφής του μιας και η πρώτη δεν έγινε και με τον καλύτερο τρόπο.
18 Σεπτεμβρίου 2019
Ο τότε Διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα μετά από 9.5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα με επιστολή του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Sportime παραιτείται αφήνοντας αιχμές στην επιστολή του με πολλούς αποδέκτες.
Αναλυτικά το μήνυμα του Δημήτρη Νιαρχάκου αναφέρει:
«Καλησπέρα θα ήθελα να έχετε μία ενημέρωση από εμένα και να γνωρίζετε πως έχουν ακριβώς τα πράγματα.
Το Σάββατο 14/9/2019 Και ώρα 14:20 Ενημέρωσα τον Πρόεδρο κύριο Χριστοβασιλη ότι σταματάω από την ομάδα και ότι είναι οριστική η απόφαση μου.
Εν συνεχεία ενημέρωσα και τον προπονητή μας κύριο Γιαννίκη αλλά και τον υπεύθυνο επικοινωνίας κύριο Πεδιαδιτάκη. Με παρακάλεσε ο κύριος Χριστοβασίλης, ο πρόεδρος μας, να μείνω μέχρι την Τρίτη ως που να έχει βρει τον αντικαταστάτη μου. Και εκ νέου με παρακάλεσε να μείνω μέχρι την Κυριακή 22/9/2019 ώστε σίγουρα και οριστικά να ‘χει βρει το αντικαταστάτη μου σ’ αυτές τις εννιά μέρες (Η συζήτησή μας έγινε δια μέσω μηνυμάτων καθώς εγώ δεν ήμουν σε κατάλληλη ψυχολογική κατάσταση). Αυτονόητο βέβαια και αμέσως δέχτηκα να κάτσω αυτές τις εννέα ημέρες μέχρι να έρθει οριστικά ο αντικαταστάτης μου.
Επειδή η αλήθεια δεν έχει αντίπαλο και είναι μία και στα 9,5 χρόνια παρουσίας μου στην ομάδα πάντα ήμουν κρυστάλλινος απέναντι σας, οφείλω να σας ενημερώσω να ξέρετε την όλη αλήθεια και πραγματικότητα.
Δυστυχώς στη ζωή μου την αξιοπρέπεια μου δεν την διαπραγματεύομαι. Και ο σεβασμός είναι κάτι πολύ σπουδαίο. Όπως έντιμος και τίμιος ήρθα, το ίδιο θα αποχωρήσω. Νομίζω ότι ξεπεράσαμε κάθε όριο σε πολλά πράγματα σας ευχαριστώ όλους μέσα από την καρδιά μου.
Δημήτρης Νιαρχάκος»
24 Σεπτεμβρίου 2019
Ο επόμενος σταθμός του ήταν ο Άρης όπου ανέλαβε εκεί ως γενικός αρχηγός και φέτος το καλοκαίρι αποχώρησε.
1 Σεπτεμβρίου 2020
Ο Δημήτρης Νιαρχάκος επιστρέφει μετά Βαιών και Κλάδων στον ΠΑΣ Γιάννινα με την ΠΑΕ στην ανακοίνωση της να λέει ότι αναλαμβάνει Διευθυντής Επιχειρησιακού τμήματος με ότι καταλαβαίνει κανείς τι μπορεί να σημαίνει αυτό.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον κ.Δημήτρη Νιαρχάκο, o οποίος και θα προσφέρει πλέον τις υπηρεσίες του από το πόστο του Επιχειρησιακού Διευθυντή της Π.Α.Ε.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.