Στη σέντρα η Super League 2

03.06.2020 Αναγνώστηκε 557 φορές

Μετά από μια συνεδρίαση που κράτησε πάνω από 3 ώρες το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League 2 αποφάσισε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 29 Ιουνίου όπου θα διεξαχθούν οι δυο τελευταίες αγωνιστικές και ακολούθως τα pay-off.

Στη σέντρα η Super League 2

Η έναρξη του πρωταθλήματος δεν μπορεί να γίνει νωρίτερα διότι υπάρχει δέσμευση από την ΚΥΑ και τις οδηγίες της ΓΓΑ για προετοιμασία τεσσάρων εβδομάδων σε όλες τις ομάδες.

Γενικά στην ψηφοφορία έγινε το ακόλουθο: Η πρόταση διακοπής αν και πήρε 6 ψήφους (τους περισσότερους) έχασε, καθως κάτι τέτοιο απαιτούσε πλειοψηφία των 3/4 και έτσι δεν εγκρίθηκε.

Υπέρ της διακοπής τάχθηκαν οι: Πλατανιάς, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Κέρκυρα και Απόλλων Πόντου.

Έτσι η πρόταση για επανέναρξη στις 29 Ιουνίου πέρασε αν και με πέντε ψήφους (Απόλλων Λάρισας, Λεβαδειακός, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Χανιά και ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ υπήρξαν και πέντε λευκά (οι τρεις εκπρόσωποι της FL ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ και ο πρόεδρος της διοργανώτριας Λεωνίδας Λεουτσάκος).

Παράλληλα θα συσταθεί μια επιτροπή που θα επιδιώξει συναντήσεις με τον Λευτέρη Αυγενάκη και την ΕΡΤ καθώς και με την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή των paly-off.

Η διοργανώτρια επίσης αποφάσισε και την επικύρωση για την οριστική διακοπή της Football League

Σχολιασμος