- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Μπορεί ποδοσφαιρικά ο ΠΑΣ Γιάννινα να βρίσκεται σε αδράνεια λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο σήμερα η ομάδα έχει φορέσει τα γιορτινά της καθώς έχει στις τάξεις 5 Γιώργηδες που γιορτάζουν την ονομαστικής τους εορτή.
Πρώτος στη λίστα φυσικά ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα γιορτάζει τη σημερινή ημέρα στην Αθήνα, ενώ παρά το εορταστικό της ημέρας συμμετείχε και στην τηλεδιάσκεψη που έγινε και το ΔΣ της Super League 2. Μάλιστα, ο Αγναντίτης μεγαλομέτοχος των Γιαννιωτών θα συμμετέχει και στην ομάδα εργασίας που προέκυψε. Ο ίδιος έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της ολοκλήρωσης των πρωταθλημάτων.
Ακολουθεί ο Γιώργος Ντάσιος, ο φυσικός αρχηγός και σημαία του ΠΑΣ Γιάννινα εδώ και πολλά χρόνια. Ο Ντάσιος κλήθηκε το καλοκαίρι από τον Χριστοβασίλη σε μια δύσκολη χρονική συγκυρία μετά τον περσινό υποβιβασμό και ανέλαβε το πόστο του τεχνικού διευθυντή, κίνηση που φαίνεται ότι βγήκε στον Χριστοβασίλη. Ο Γιώργος κρέμασε πρόωρα τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια για χάρη του ΠΑΣ Γιάννινα και μέχρι στιγμής ανταποκρίνεται με επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Ο ρόλος του στα αποδυτήρια είναι σημαντικός και έχει μεγάλο μερίδιο στη φετινή επιτυχημένη πορεία.
Τρίτος είναι ο Γιώργος Παμλίδης. Ο επιθετικός του ΠΑΣ είναι αναγεννημένος φέτος και έχει πετύχει συνολικά 12 γκολ, 8 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας. Μαζί με τον Λέο και τον Κρίζμαν αποτελούν μια τριπλέτα φωτιά στην επίθεση του ΠΑΣ. Ο ίδιος παίζει με την ίδια ευχέρεια και στην κορυφή της επίθεσης αλλά και στο δεξί άκρο.
Έπειτα είναι ο Γιώργος Ξύδας. Συγκαταλέγεται και αυτός στους πρωταγωνιστές της φετινής επιτυχίας και έχει πάρει φανέλα βασικού σε αρκετά παιχνίδια φέτος. Έχει αρκετές ασίστ και έχει πετύχει και 1 γκολ στο πρωτάθλημα.
Τελευταίος, αλλά ιδιαίτερα αγαπητός είναι ο Γιώργος Γώγος. Το Γιαννιωτόπουλο που παίζει στόπερ στο κέντρο της άμυνας και προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟ Γιάννινα από όπου μεταπήδησε στην Κ 15 τουΠΑΣ Γιάννινα. Ο πατέρας του Σπύρος Γώγος είναι πρόεδρος του Σταυρακίου και ποδοσφαιράνθρωπος του τοπικού καθώς αγωνίζονταν και ο ίδιος πολλά χρόνια κυρίως στο Σταυράκι.
Η συντακτική ομάδα του PASsports εύχεται και στους 5 Γιώργηδες του ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα χρόνια πολλά και καλά με ευχές για υγεία και γρήγορη επάνοδο στην καθημερινότητα.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.