Διήμερη ξεκούραση για όλους στον ΠΑΣ

07.03.2011 Αναγνώστηκε 768 φορές

Την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους ενόψει της συνέχειας είχαν ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο προπονητής Στεφάν Ντεμόλ έδωσε διήμερο ρεπό χτες Κυριακή και σήμερα Καθαρά Δευτέρα για να γιορτάσουν όλοι με τις οικογένειες τους τις Αποκριές και τα Κούλουμα.

'Αλλωστε και ο ίδιος ο προπονητής έχει κοντά του αυτές τις ημέρες την οικογένειά του που έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή, γεγονός που ήταν και ο λόγος που έφτασε οδικώς με το δικό του όχημα στην πόλη της Καρδίτσας την Παρασκευή το βράδυ.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ Γιάννινα "σκόρπισαν" προς τους τόπους καταγωγής τους μετά το σαββατιάτικο παιχνίδι με την Καρδίτσα και είναι χαρακτηριστικό ότι το πούλμαν της ομάδας γύρισε σχεδόν άδειο πίσω στα Γιάννενα.

Αύριο Τρίτη παίκτες και τεχνική ηγεσία θα επιστρέψουν και πάλι σε αγωνιστούς ρυθμούς, όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον εντός έδρας αγώνα της 26ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Καλλιθέα. Από την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα λείψει ο Ηλίας Κώτσιος που δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του.

Σχολιασμος