Εκτός με Πλατανιά ο Νάουμετς, αμφίβολος ο Κάστρο

21.02.2020 Αναγνώστηκε 869 φορές

Ένα δυσάρεστο επιφύλασσε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΣ Γιάννινα στον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη ο οποίος είδε τον Βλάντισλαβ Νάουμετς να αποχωρεί τραυματισμένος μιας και γύρισε το πόδι του στο δίτερμα με την Κ 19 και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πρηστεί ο αστράγαλος του και φυσικά να μην υπολογίζεται για την αναμέτρηση της Δευτέρας με τον Πλατανιά.

Εκτός με Πλατανιά ο Νάουμετς, αμφίβολος ο Κάστρο

Από εκεί και πέρα ο Φάμπρι Κάστρο εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από τον μυικό σπασμό που είχε στον αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης κάνοντας ατομικό και η συμμετοχή του στην αποστολή για τον Πλατανιά είναι εξαιρετικά αμφίβολη.


Η σημερινή προπόνηση είχε δυο γκρουπ όπου εναλλάξ έκαναν παιχνίδια σε μικρούς χώρους και τελειώματα φάσεων ενώ για πρώτη φορά έγινε  δίτερμα με τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ με παίκτες από την Κ 19 και Κ 17.


Όσον αφορά την πιθανή ενδεκάδα που θα ξεκινήσει ο κ. Γιαννίκης στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά αυτή αναμένεται να έχει μόνο μια αλλαγή σε σχέση με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα όπου τη θέση του Κάστρο θα πάρει ο Λιάσος.

Η πιθανή ενδεκάδα είναι Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Λιάσος, Σιόντης, Καρτάλης, Παμλίδης, Λέο, Κρίζμαν.

Η επόμενη προγραμματισμένη προπόνηση είναι για αύριο στις 12 στο ΠΕΑΚΙ.

ΧΡ.ΚΑΛΥΒΑΣ


Σχολιασμος