Παρθενική νίκη για την Κ 15, 1-0 τη Λάρισα

03.11.2019 Αναγνώστηκε 448 φορές

Χάνοντας σωρεία ευκαιριών η Κ 15 πήρε έστω και στο φινάλε τη αγώνα με τη Λάρισα την πρώτη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Παρθενική νίκη για την Κ 15, 1-0 τη Λάρισα

Οι νεαροί παίκτες του Μιχάλη Μπόλλου έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο και σφυροκοπούσαν την εστία της Λάρισας με την μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι να πάει στα δίχτυα.

Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων το Σάλο ο ΠΑΣ πίεσε τη Λάρισα η οποία είχε σε μεγάλη μέρα τον τερματοφύλακα Παπαπούλιο ο οποίος πραγματοποίησε ουκ ολίγες επεμβάσεις. Στο 20’ ο ΠΑΣ είχε δοκάρι με τον Κύργιο.

Η Λάρισα στο 75’έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ζέρβα

Τελικά η πίεση του ΠΑΣ καρποφόρησε στο 79’ με τον Σάλο να κάνει το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

Διαιτησία: Τζόβας (Μάντζιος-Γκέλης).

ΠΑΣ Γιάννινα: Μάντζιος, Αθανασίου, Τζουβάρας, Παύλου, Γυφάκης, Σκαργιώτης (46’ Καγκιούζης), Χρήστου, Κύργιος, Σάλο, Θαυμαστός (59’ Μουσιωτίτσας), Νίττας (41’ Τσιγαράς).

Λάρισα: Παπαπούλιος,Πιτσοδήμος, Πόρος, Ζιώγας, Κυρμιτζής (63’ Βάγιος), Χουντάρας, Υδραίου, Μπαγιώτας (63’ Πινάκας), Ζέρβας, Νινήκας, Ασήκογλου.

Σχολιασμος