LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή 2-0

13.10.2019 Αναγνώστηκε 1865 φορές

Παρακολουθήστε LIVE από το ΠΕΑΚΙ Ανατολής τη φιλική αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με την Παναχαϊκή σε περιγραφή και σχολιασμό των Θανάση Μυριούνη και Γιάννη Καρτάλη.

LIVE (Τελικό) ΠΑΣ Γιάννινα - Παναχαϊκή 2-0

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Αργύρης Γιαννίκης): Γιαννίκογλου, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Παντελάκης, Σιόντης, Πίτου Γκαρσία, Νάουμετς, Νικολιάς, Παμλίδης, Κρίζμαν.

Στον πάγκο της γιαννιώτικης ομάδας βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Λώλης, Πανουργιάς, Γώγος, Λιάσος.

Παναχαϊκή (Μάρκο Γιοβάνοβιτς): Σούλης, Πολίμος, Σταμόπουλος, Πατατής, Σιατραβάνης, Παπατόλιος, Αντωνακόπουλος, Μουστακόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μωραΐτης, Τσελεπίδης.

Στον πάγκο της πατρινής ομάδας βρίσκονται οι: Καπούταγλης, Ατανάτσοβιτς, Ρουγκάλας, Πατρώνης, Μαυριάς, Ιντζόγλου, Κολ, Μαλντίν, Λινάρδος, Σταυρόπουλος, Μασούρας, Κοτσώνης, Ορλάντιτς, Βαρσαμίδης, Λιμάτσι, Βασιλακόπουλος.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Δημήτρης  Χατζηπαναγιώτου με βοηθούς τους Γιώργιο Μάντζιο και Δημήτρη Σπυρογιώτη.

Έναρξη της αναμέτρησης

Καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στο 1' όταν ο Παμλίδης πάσαρε ο Κρίζμαν και ο Κροάτης πλάσαρε, αλλά η μπάλα κόντραρε στα σώματα των αμυντικών.

Στο 5' ακυρώθηκε γκολ της Παναχαϊκής για off side σωστά από τον βοηθό Μάντζιο.

Σουτ του Κυνηγόπουλου στο 15', η μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Γιαννίκογλου.

Ωραία ατομική ενέργεια του Νάουμετς στο 19' από αριστερά και σέντρα σουτ, απομάκρυνε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Σούλης της Παναχαϊκής.

Νέα καλή στιγμή για τον ΠΑΣ στον 23' με τον Μπουκουβάλα να βρίσκει ωραία τον Παμλίδη, αλλά ο επιθετικός του ΠΑΣ δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και χάθηκε η ευκαιρία.

Διακοπή στο 25' για να δροσιστούν οι παίκτες των δύο ομάδων. Αρκετή ζέστη στο ΠΕΑΚΙ αυτή την ώρα, ασυνήθιστη για την εποχή.

Καλή ενέργεια από τον Κυνηγόπουλο από δεξιά στην αντεπίθεση στο 26', έστρωσε στον Σατραβάνη, το σουτ όμως του Σατραβάνη ήταν εντελώς άστοχο και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 30' όταν ο Πίτου Γκαρσία με εξαιρετική κάθετη έβγαλε τον Κρίζμαν τετ α τετ, ο Κροάτης σούταρε, αλλά ο Σούλης με διπλή προσπάθεια απέκρουσε και έσωσε την Παναχαϊκή από το γκολ.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 36' με τον Παμλίδη. Εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, φάση διαρκείας στα καρέ της Παναχαϊκής, αρχικό σουτ του Σιόντη, η μπάλα κόντραρε και πήγε στον Παμλίδη, ο οποίος με γυριστό σουτ πέρασε τη μπάλα από πολλά σώματα και την έστειλε στα δίχτυα του Σούλη για το 1-0.

Νέα ευκαιρία για τον ΠΑΣ στο 39' με τον Κρίζμαν. Ο Μπουκουβάλας με πλάγιο βρήκε τον Παμλίδη, αυτός με ωραία ενέργεια σήκωσε για τον Κρίζμαν, αλλά το τελείωμα του Κροάτη ήταν κακό και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Διακοπή στο παιχνίδι στο 43' για τραυματισμό του Πολίμου που κουτσαίνει και βγήκε υποβασταζόμενος από τον αγωνιστικό χώρο.

Στο 45' καλή ενέργεια και σουτ του Νικολιά από πλάγια δεξιά, απομάκρυνε με δυσκολία ο Σούλης και η μπάλα έφυγε παράλληλα με την εστία της Παναχαϊκής.

Καθυστερήσεις στο πρώτο μέρος.

Λήξη του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγείται με 1-0 της Παναχαϊκής όντας αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με το χτεσινό φιλικό με την Κέρκυρα. Οι βασικοί του Γιαννίκη έχουν καλύτερη εικόνα και εκτός από το γκολ του Παμλίδη έχασε και αρκετές ευκαιρίες με τους Κρίζμαν, Νάουμετς και Παμλίδη.

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου με μία αλλαγή για κάθε ομάδα. Ο Χουτεσιώτης πήρε τη θέση του Γιαννίκογλου κάτω από τα δοκάρια και ο Ρουγκάλας μπήκε στη θέση του τραυματία Πολίμου για την Παναχαϊκή.

Κεφαλιά του Σκόνδρα στο 49' μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, η μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 51' σουτ του Μπουκουβάλα από καλή θέση, σε ετοιμότητα ο Σούλης έκανε καλή απόκρουση στη γωνία του.

Ωραίος συνδυασμός των παικτών του ΠΑΣ στο 55' και σουτ του Παμλίδη, η μπάλα κόντραρε και έφυγε κόρνερ.

Εκπληκτική προσπάθεια του Νικολιά στο 60' και σουτ με το αριστερό, έδιωξε με υπερένταση ο Σούλης σε κόρνερ.

Ο Σκόνδρας σκόραρε μετά την εκτέλεση κόρνερ, αλλά καταλογίστηκε σε θέση off side από τον βοηθό Μάντζιο.

Αλλαγή για την Παναχαϊκή. Ο Ιντζόγλου μπήκε στο ματς στη θέση του Σιατραβάνη.

Νέα αλλαγή για την Παναχαϊκή στο 69'. Ο Μαλντίν μπήκε στη θέση του Μουστακόπουλου στον αγωνιστικό χώρο.

Στο ίδιο λεπτό αλλαγή και για τον ΠΑΣ. Ο Λώλης μπήκε στο ματς στη θέση του Νικολιά.

ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ για τον ΠΑΣ στο 75' με τον Κρίζμαν. Ο Παμλίδης στην αντεπίθεση βρήκε ωραία τον Κρίζμαν και ο Κροάτης με διαγώνιο τελείωμα έκανε το 2-0 για τον ΠΑΣ.

Τρεις αλλαγές για την Παναχαϊκή στο 76', αμέσως μετά το γκολ. Μπήκαν Βαρσαμίδης, Λιμάτσι και Βασιλικόπουλος στις θέσεις των Σταμόπουλου, Κυνηγόπουλου και Τσελεπίδη.

Στο ίδιο λεπτό 3 αλλαγές και για τον ΠΑΣ. Μπήκαν Πανουργιάς, Γώγος και Μπούμπας στις θέσεις των Σκόνδρα, Παντελάκη και Πίτου Γκαρσία. Ντεμπούτο ανεπίσημο για τον νεαρό Μπούμπα.

Ευκαιρία για την Παναχαϊκή στο 90' με τον Μαλντίν που εκμεταλλεύτηκε λάθος της άμυνας και του Χουτεσιώτη και έκανε το ψηλοκρεμαστό, όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Καθυστερήσεις στη φιλική αναμέτρηση.

Λήξη της αναμέτρησης. Νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 επί της Παναχαϊκής με καλή εμφάνιση και κυριαρχία επί της πατρινής ομάδας. Παμλίδης και Κρίζμαν η σκόρερ της ομάδας της Ηπείρου, που είχε κι άλλες ευκαιρίες. Οι λεγόμενοι βασικοί που έπαιξαν σήμερα είχαν καλύτερη εικόνα σε σχέση με όσους έπαιξαν χτες κόντρα στην Κέρκυρα.


Σχολιασμος