Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα

25.09.2019 Αναγνώστηκε 836 φορές

Την απόφαση να ξεκινήσει κανονικά το πρωτάθλημα της Super League 2, έστω και με οριακή πλειοψηφία, έλαβε πριν λίγο το έκτακτο ΔΣ της νεοσυσταθείσας κατηγορίας και έτσι η πρεμιέρα θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Ξεκινάει κανονικά το πρωτάθλημα

Στο έκτακτο ΔΣ το "παρών" έδωσαν εκπρόσωποι όλων των ομάδων και με οριακή πλειοψηφία 7-6, ουσιαστικά με τη ψήφο της ΕΠΟ, αποφασίστηκε η άμεση έναρξη του πρωταθλήματος.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα Γιώργος Χριστοβασίλης ήταν από αυτούς που υποστήριξαν την άμεση έναρξη καθώς η ομάδα της Ηπείρου μετράει ήδη 2,5 μήνες προετοιμασίας.

Κατα τη ψηφοφορία υπέρ της έναρξης ψήφισαν οι: ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Απόλλων Σμύρνης, Εργοτέλης, Χανιά-Κισσαμικός, ο πρόεδρος της Super League 2 Λεωνίδας Λεουτσάκος και ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ Θωμαΐδης.

Κατά της έναρξης ψήφισαν οι: Λεβαδειακός, Απόλλων Λάρισας, Απόλλων Πόντου, Κέρκυρα, Καραϊσκάκης Άρτας, Δόξα Δράμας.

Να σημειωθεί ότι δεν προσμετρήθηκε στη ψηφοφορία η ψήφος του Πλατανιά καθώς δεν παρέστη εκπρόσωπος, παρότι η ομάδα των Χανίων ήταν θετική στην έναρξη του πρωταθλήματος. Όπως και να έχει πάντως το γεγονός της οριακής πλειοψηφίας δείχνει ότι στην Super League 2 δεν υπάρχει ενιαία στάση και οι ομάδες αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο το καυτό θέμα των τηλεοπτικών.

Σχολιασμος