Επέστρεψαν Κρίζμαν και Σκόνδρας

09.08.2019 Αναγνώστηκε 618 φορές

Με διπλή προπόνηση, πρωί και απόγευμα, συνεχίστηκε σήμερα το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την αποκατάσταση που υπήρχε χτες λόγω του φιλικού με τη Λάρισα.

Επέστρεψαν Κρίζμαν και Σκόνδρας

Το πρόγραμμα της πρωινής προπόνησης περιελάμβανε αρχικά ασκήσεις ταχυδύναμης και φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια ασκήσεις με κυκλοφορίας της μπάλας και στο τελευταίο κομμάτι εξάσκηση στις στατικές φάσεις και στα τελειώματα. Το απόγευμα η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε δύο γκρουπ και είχε ασκήσεις στο γυμναστήριο και βάρη.

Τα ευχάριστα νέα για τον Αργύρη Γιαννίκη αφορούν τους Σκόνδρα και Κρίζμαν. Τόσο ο Τρικαλινός αρχηγός του ΠΑΣ όσο και ο Κροάτης επιθετικός ξεπέρασαν τα μικροπροβλήματα τραυματισμών και επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Αντίθετα, εκτός παραμένει ο Πάντελιτς που έχει μυικό πρόβλημα στους κοιλιακούς, ο Λέο που υπέστη διάστρεμμα στο φιλικό με τη Λάρισα και φυσικά ο Σεργκελασβίλι με τη ρήξη χιαστών που έπαθε στην πρώτη προπόνηση της χρονιάς.


Σχολιασμος