- ΠΑΣ Γιάννινα
- Super League
- Super League 2
- Γ Εθνική
- Ερασιτεχνικό
- Άλλα Σπορ
- Γενικά
- Βαθμολογίες
- Στήλες
- Ποιοι Είμαστε
- Διαφήμιση
- Όροι Χρήσης
- Επικοινωνία
Τους κόπους μιας χρονιάς παίζει την Κυριακή 14 Απριλίου (11:00) στη Θεσσαλονίκη η Κ 17 του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο Τριανδρίας το Άρη και θέλει απλά να μην χάσει ώστε να καταλάβει τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα που οδηγεί στο Final-4 του Αγρινίου.
Οι νεαροί παίκτες του Νίκου Μπαδήμα είναι έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΣ να πηγαίνει χωρίς προβλήματα σε αυτό τον τελικό και υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία για την έκβαση του αποτελέσματος.
Φυσικά σε περίπτωση που δεν έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα έρθει και η καταστροφή, αφού πρώτος στόχος των τμημάτων υποδομής είναι η ανάδειξη παικτών ώστε να προωθηθούν στη μεγάλη ομάδα και μετά όλα τα υπόλοιπα.
Αν μπορέσουν να επιτευχθεί ο συνδυασμός πρόκρισης και ανάδειξης ταλέντων θα είναι ότι καλύτερο σε μια ούτως η άλλως πετυχημένη χρονιά για τον ΠΑΣ.
Τα αποτελέσματα στο φετινό πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Άρη είναι τα εξής:
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 2-2
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης 1-1
Διαιτητής του αγώνα θα είναι Κωνσταντίνος Αναστασόπουλος και βοηθοί του θα είναι οι Αθανάσιος Μαλανδρής και Σταύρος Χρυσαΐδης όλοι από τη Χαλκιδική.
Με Αστέρα Τρίπολης η Κ 19
Η Κ 19 θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 14 Απριλίου (13:00) στο Epirus Football Arena την αντίστοιχη ομάδα του Αστέρα Τρίπολης.
Η ομάδα του Μάριου Παναγιώτου επιστρέφει στην αγωνιστική δράση και θα προσπαθήσει να κάνει καλή εμφάνιση και να πάρει τη νίκη.
Διαιτητής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπούμπας και βοηθοί του οι Σωτήριος Πάνος και Θωμάς Γκέλης.
PASsports - Το διαβατήριο στα σπορ, Copyright © 2026, All rights reserved.